Calendar Icon

Новини за останню годину в Україні та світі

Українським чоловікам в Польщі продовжать захист Українським чоловікам в Польщі продовжать захист
26.04.2024 20:00

Міністр МВС Польщі Марчін Кервінський заявив, що українським біженцям продовжать захист, який зараз діє до 30 червня, не зважаючи на можливу відсутність українського паспорта.

Міністра Сольського арештував суд, за нього була внесена застава Міністра Сольського арештував суд, за нього була внесена застава
26.04.2024 17:00

Міністру аграрної політики та продовольства Миколі Сольському Вищий антикорупційний суд сьогодні, 26 квітня, обрав запобіжний захід. Суд заарештував міністра з альтернативою внесення застави в 75 мільйонів 700 тисяч гривень.

Путін сказав, коли поїде до Китаю і яку книгу подарує Сі Цзіньпіну Путін сказав, коли поїде до Китаю і яку книгу подарує Сі Цзіньпіну
26.04.2024 14:00

В РФ на з'їзд Російського союзу промисловців і підприємців 25 квітня Путін повідомив, що планує відвідати КРН у травні. Про це повідомили російські ЗМІ. Один із учасників з'їзду у своєму виступі згадав про візит Путіна до Китаю і попросив його передати голові Китаю Сі Цзіньп

“Добре, що є НАБУ”, - Кацуба вперше прокоментував “справу Пашинського” “Добре, що є НАБУ”, - Кацуба вперше прокоментував “справу Пашинського”
26.04.2024 12:52

Відомий український підприємець і експерт у сфері енергетики Олександр Кацуба у своєму інтерв'ю вперше прокоментував справу НАБУ проти колишнього нардепа Сергія Пашинського у справі “пального Курченка”Після того, як Кацуба залишив посаду заступника голови НАК “Нафто�

Макрон забив гол у пенальті в матчі з легендами футболу (відео) Макрон забив гол у пенальті в матчі з легендами футболу (відео)
26.04.2024 11:00

Президент Франції Еммануель Макрон 24 квітня взяв участь в благодійному футбольному матчі з легендарними спортсменами в Плезирі. Макрон відіграв всі 90 хвилин матчу в пенальті забив гол.

Залізниця України атакована в трьох областях, є загиблі та поранені (відео фото) Залізниця України атакована в трьох областях, є загиблі та поранені (відео фото)
26.04.2024 08:00

Залізничні об'єкти України 25 квітня масово атакували ракетами війська РФ. Є загиблі та поранені серед пасажирів та працівників Укрзалізниці. В Донецькій області під час виконання робіт загинули троє залізничників, ще четверо працівників отримали поранення та контузії.

Німеччина не позбавлятиме українських чоловіків статусу біженців Німеччина не позбавлятиме українських чоловіків статусу біженців
25.04.2024 22:30

У МВС Німеччини повідомили, що рішення МЗС України про тимчасову зупинку надання консульських послуг для чоловіків віком від 18 до 60 років, які перебувають за кордоном, не вплине на їхній статус біженців у Німеччині.

Футболістки Шахтаря та Кривбасу побилися після матчу чемпіонату України (відео) Футболістки Шахтаря та Кривбасу побилися після матчу чемпіонату України (відео)
25.04.2024 20:00

Матч 5-го туру другого етапу жіночого Чемпіонату України з футболу 24 квітня закінчився несподівано. Шахтар на власному полі приймав КривбасКривбас переміг з рахунком 0:1.

Джо Байден підписав закон про заборону TikTok Джо Байден підписав закон про заборону TikTok
25.04.2024 14:00

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до заборони TikTok на території США. Закон не передбачає негайної заборони платформи TikTok.

БК Дніпро став чемпіоном баскетбольної Суперліги (відео) БК Дніпро став чемпіоном баскетбольної Суперліги (відео)
25.04.2024 11:00

БК Дніпро на виїзді обіграв БК Рівне у другому матчі фінальної серії Суперліги-2023/24. Підопічні Володимира Коваля здобули титул чемпіонів України. "Якщо перша чверть пройшла в рівній боротьбі, то в наступних ігрових відрізках дніпряни потроху йшли у відрив, довівши матч д

Польща готова допомогти повернути військовозобов'язаних українців Польща готова допомогти повернути військовозобов'язаних українців
25.04.2024 08:00

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Польща готова при потребі допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Міністр нагадав, що Польща і раніше пропонувала допомогу Україні у повернені військовозобов'язаних українців на батьківщину.

Грав у шахи понад 60 годин: нігерієць встановив новий світовий рекорд Грав у шахи понад 60 годин: нігерієць встановив новий світовий рекорд
24.04.2024 22:30

Нігерійський чемпіон з шахів Тунде Онакойя впродовж 60 годин грав у шахи в Нью-Йорку, щоб побити рекорд книги Гіннесса з найтривалішого шахового марафону. Про це повідомляє The Washington Post.

У Сенаті США назвали винних у затягуванні допомоги Україні У Сенаті США назвали винних у затягуванні допомоги Україні
24.04.2024 17:00

Лідер республіканців у Сенаті США Мітч Макконнелл на пресконференції у вівторок, 23 квітня, назвав винних у багатомісячній затримці допомоги Україні. За словами Макконелла, винні у затримці колишній журналіст Fox News Такер Карлсон та колишній президент США Дональд Трамп.

Закопували живцем: росіяни поширюють нові фейки про українські ТЦК (фото) Закопували живцем: росіяни поширюють нові фейки про українські ТЦК (фото)
24.04.2024 14:00

Російські Телеграм-канали поширюють відеозапис, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК закопує живцем ухилянта. Про це повідомив Центр протидії дезінформації.

Міністр та топпосадовці Держгеокадастру підозрюються у захопленні земель Міністр та топпосадовці Держгеокадастру підозрюються у захопленні земель

НАБУ і САП викрили схему заволодіння державними землями у Сумській області загальною площею близько 2,5 тисяч га та запобігли спробі заволодіння ще близько 3,3 тисяч га.