Calendar Icon

Новини за останню годину в Україні та світі

Під Москвою палала масштабна пожежа на заводі (відео) Під Москвою палала масштабна пожежа на заводі (відео)
30.04.2024 23:00

В РФ у підмосковному Раменському горів завод з виробництва пластикових труб. Площа пожежі становила 2000 квадратних метрів. З будівлі евакуювали 30 осіб. Будівлю гасять 70 рятувальників і 22 спецмашини.

"Київ Незламний": ТОРівці здобули призові місця в турнірі (фото) "Київ Незламний": ТОРівці здобули призові місця в турнірі (фото)

Інспектори батальйону територіально-оперативного реагування Києва здобули призові місця на турнірі "Київ Незламний". "ТОРівці вибороли призові місця у новому сезоні турніру "Київ Незламний", - говориться в повідомленні.

В Тамбові роми здали на металобрухт новітній БПЛА (фото) В Тамбові роми здали на металобрухт новітній БПЛА (фото)
30.04.2024 14:00

В російському місті Тамбові громадяни ромської національності здали в пункт прийому металобрухту БПЛА Орлан-10. В мережі опублікували фото зданого на металобрухт безпілотника.

В Одесі ракета спричинила пожежу в "Замку Гаррі Поттера", рану отримав Ківалов (відео) В Одесі ракета спричинила пожежу в "Замку Гаррі Поттера", рану отримав Ківалов (відео)
30.04.2024 11:00

В Одесі внаслідок ракетного удару 29 квітня загинуло двоє людей, постраждали десятки людей, серед яких 12-річна дитина і президент Одеської юридичної академії Сергій Ківалов.

У футбольному матчі команди Мілевського сталася масова бійка (відео) У футбольному матчі команди Мілевського сталася масова бійка (відео)
30.04.2024 08:00

Масовою бійкою на полі відзначився черговий матч команди Артема Мілевського в медіа-лізі. В рамках четвертого туру ХФЛ пройшов поєдинок між командами IGNIS і FC Rutakorets.

Олександр Кацуба: Як Україні витримати наступну зиму? Олександр Кацуба: Як Україні витримати наступну зиму?
29.04.2024 22:36

Україна зможе витримати наступну зиму, хоча для цього потрібні свідомість громадян і бізнесу, а також відповідальні кроки від наших союзників та держави. Про це у своєму інтерв'ю розповів підприємець і експерт з енергетики Олександр Кацуба.

Україна впевнено розгромила Нідерланди на ЧС з хокею (відео) Україна впевнено розгромила Нідерланди на ЧС з хокею (відео)
29.04.2024 22:30

Збірна України здобула другу перемогу на чемпіонат світу у Дивізіоні ІВ, впевнено обігравши команду Нідерландів з рахунком 4:0 в неділю, 28 квітня у Вільнюсі. Перший період на Твінсбет Арені був поділений на дві половини через проблеми з льодом.

В РФ спалили два тепловози (відео) В РФ спалили два тепловози (відео)
29.04.2024 20:00

В двох містах РФ невідомі підпалили тепловози, що зменшує можливості військової логістики РФ. "ГУР МО України констатує - ліквідація рухомого складу на російській залізниці зменшує можливості військової логістики держави-агресора", - йдеться в повідомленні.

Поїзд розчавив авто у Вінницькій області (фото) Поїзд розчавив авто у Вінницькій області (фото)
29.04.2024 14:00

У Вінницькій області на залізничному переїзді поїзд зіткнувся з легковим автомобілем. Водій авто загинув. "На Вінниччині, в селі Уладівка Хмільницького району, на залізничному переїзді легковик зіткнувся з тепловозом", - повідомили рятувальники ДСНС.

Помер екстренер збірної України з футболу Михайло Фоменко Помер екстренер збірної України з футболу Михайло Фоменко
29.04.2024 11:14

Помер колишній тренер національної збірної України з футболу Михайло Фоменко у віці 75 років. Про це повідомила Асоціація футболу Сумської області. Починав свою спортивну кар'єру Фоменко в сумському "Спартаку", потім грав за луганську "Зорю" та київське "Динамо".

Спортивно-тактичні змагання "KORDON RACE" пройшли на Львівщині (відео) Спортивно-тактичні змагання "KORDON RACE" пройшли на Львівщині (відео)
29.04.2024 11:00

На Львівщині в неділю, 28 квітня, пройшли спеціальні тактичні змагання "KORDON RACE". Про це повідомила Держприкордонслужба. Цього року змагання мали також благодійний характер, всі зібрані кошти будуть направлені на придбання FPV-дронів бригаді Гвардії наступу "Сталевий кордон".

Telegram заблокував офіційні чат-боти для протидії окупантам Telegram заблокував офіційні чат-боти для протидії окупантам
29.04.2024 08:00

Платформа Telegram заблокувала низку офіційних чат-ботів, в тому числі бот "Головний бот розвідки" ГУР. "Керівництво платформи Telegram необґрунтовано заблокувало низку офіційних ботів, які протидіяли військовій агресії Росії проти України, зокрема, заблоковано "Головний бот роз�

Двох українських військових вбив в Німеччині росіянин Двох українських військових вбив в Німеччині росіянин
28.04.2024 22:10

В Німеччині в місті Мурнау-ам-Штафельзее в суботу, 27 квітня, на території торгівельного центру внаслідок ножових поранень було вбито двох військовослужбовців України 1987 та 2001 років народження.

Кубинські найманці вбили свого командира росіянина Кубинські найманці вбили свого командира росіянина
28.04.2024 12:00

Кубинські найманці окупантів вбили свого командира на Покровському напрямку Донецької області. Про це з штабу угруповання військ "Центр" ЗС РФ повідомив агент руху АТЕШ.

Україна не зверталась до Польщі щодо депортації чоловіків призовного віку - посол Україна не зверталась до Польщі щодо депортації чоловіків призовного віку - посол
27.04.2024 15:38

Посол України в Польщі Василь Зварич повідомив, що Україна не зверталась до Польщі з приводу депортації українських чоловіків призовного віку. Про це він сказав в інтерв'ю польському телеканалу TVN 24.