xcounter
Calendar Icon

"Грудень буде одним з найважчих місяців за всю війну, окупанти дуже хочуть взяти Київ", - мольфар

30.11.2023 19:25 (Оновлено 30.11.2023 в 19:25)

Мольфар Макс Гордєєв розповів, яким грудень буде для всіх українців, чи будуть масовані атаки, чи може закінчитися війна у наступному році, та хто отруїв дружину Буданова.

Останнім часом нас лякають, що ця зима буде дуже важкою. Українців попереджають про ракетні атаки, можливі порушення роботи електростанцій та інше. Скажіть, всі ці проблеми можуть початися вже у грудні?

Грудень, як і січень, буде одним із найважчих періодів за всю війну для наших ЗСУ. Це буде перевірка, якої ще не було. Це буде перевірка на людей, на те, як наші люди хочуть, аби війна закінчилася. Це буде важкий період у всіх аспектах. Є багато негативних нюансів.

Я не можу сказати, що ми програємо, але є ймовірність, що ми будемо втрачати якісь позиції. Але ще раз кажу, що це лише період. Чому ми дійшли до такої ситуації? Люди, які відчули, що зараз у нас все добре, що не відбувається ніяких глобальних проблем, подумали, що можна розслабитися і не донатити.

Чим це загрожує?

Якщо люди не прокинуться, є велика ймовірність того, що буде повторний напад на Київ та на області. Окупанти відчувають нашу слабкість та готують масовану атаку на грудень-січень. Тому ми повинні зараз об'єднатися і продовжувати допомагати армії.
Я бачу, що окупанти дуже хочуть взяти Київ, - Гордєєв / фото Facebook Генштаб ЗСУ
Я бачу, що окупанти дуже хочуть взяти Київ, - Гордєєв

Які міста будуть під загрозою на початку зими?

В зоні ризику будуть абсолютно всі міста, і навіть захід. Росіяни накопичили велику кількість зброї, яку зараз будуть використовувати. Не можна ігнорувати повітряну тривогу, тому що вона може вартувати життя.

Я бачу, що окупанти дуже хочуть взяти Київ. Я дуже рекомендую всім подумати, що він може зробити для того, аби цього не сталося. Зараз у військових дуже мало зброї, обмандирування. Вони хворіють, мерзнуть.

Стихія хоч зараз нам і допомагає, тому що вона негативно впливає на нашого ворога, але вона несе і негативні аспекти для наших хлопців.

Також варто звернути увагу на найгарячіші точки. Наприклад, на Авдіїївку випадає карта "Підвішеного", яка говорить про те, що ситуація гальмується. Також випадає карта "Смерті". Буде продовжуватися м'ясорубка як з нашої стороні, так і зі сторони окупантів. Але глобального просування я поки не бачу.

Днями дружину очільника ГУР отруїли. Ви можете сказати, це було зроблено навмисно та хто міг це зробити?

Випадає карта "Паж кубків", на якій зображено чоловіка з кубком. Також є карта "Четвірка кубків", яка означає, що хтось хоче отруїти не лише дружину Буданова, але й його самого. Остання карта - "Десятка мечів". Якщо б Буданов не спохватився, то, ймовірно, вони б померли. Скоріше за все, це зробили люди з України, які працюють на Путіна.

Хочуть отруїти не лише дружину Буданову, а й його самого / скріншот
Хочуть отруїти не лише дружину Буданову, а й його самого / скріншот

Більшість експертів кажуть, що війна закінчиться наступного року. Ви погоджуєтеся з їхньою думкою?

На жаль, скоріше за все, наступний рік не буде переможним. Я завжди кажу людям, які хочуть знати, коли закінчиться війна, щоб вони усвідомили, що саме вони роблять для того, аби ця війна закінчилася. Я повторював дуже багато разів, що ситуація, яка відбувається в нашій країні, тісно пов'язана з тим, як люди реагують на певні аспекти.

Що кожному варто зробити, аби пришвидшити завершення бойових дій?

Війна в Україні може закінчитися тільки тоді, коли абсолютно всі люди почнуть реагувати на події, які відбуваються, а не казати "Ми до цього не причетні", "Ми не знаємо, що це таке" та інше.

Чи зміниться влада у наступному році?

Деякі персонажі однозначно зацікавлені в тому, аби вибори в Україні відбулися. І це люди, які служать Путіну. Вони кричать, що вибори стовідсотково потрібно провести, щоб потрапити до кормушки чи для того, щоб Україна не перемогла у війні.

Проте на даний момент вибори не можуть відбутися. Карти показують, що зараз це неможливо. Але є момент з приводу того, що багато чого зміниться після глобальних виборів у всьому світі, зміниться хід подій в різних країнах. Від цього вже ми будемо дивитися, наскільки у нас все буде погано чи добре. На даний час йде війна між темною і світлою стороною.

Читайте також: Астролог сказав, хто буде наступним президентом України ​
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини