xcounter
Calendar Icon

Міжнародний День сім'ї

Міжнародний День сім'ї
Традиційне свято
Святкували 15 травня

Історія свята. Традиції та ідеї для подарунків у День сім'ї

Це тепле домашнє свято було засноване у 1993 році Генеральною Асамблеєю ООН у зв'язку з тим, що у світі зросла кількість розлучень та неповних сімей. З'явилася тенденція до того, що сімейні традиції знецінилися, люди стали більше орієнтовані на себе та свої особисті потреби.

Сім'я – це кохання!

Сім'я - це найулюбленіші люди, подружжя, діти, батьки, брати та сестри. Сім'я – це взаємодопомога та розуміння, готовність завжди підтримати, дати добру пораду. Сім'я - це посмішки та сміх, радість та найпозитивніші емоції.

Справжня сім'я - це коли ти можеш розраховувати на підтримку та допомогу у біді, це коли не ставлять питання "Навіщо?" і чому?". А просто підставляють своє плече.

Але сім'я також і відповідальність і робота над відносинами. Це виховання як дітей, а й себе самого. Бо діти копіюють поведінку батьків. Сім'я - це прийняття іншої людини такою, якою вона є.

Подарунки коханій сім'ї у це свято:

  • Сьогодні можна піти разом до кафе чи ресторану
  • Влаштувати своїм рідним сімейне чаювання з тортом
  • Подаруйте сім'ї похід до театру чи цирку: нехай навіть дорослі згадають свої дитячі емоції
  • Можна подарувати настільну гру і відразу ж у неї пограти всією сім'єю
  • Сімейний похід у квест-кімнату дуже зближує, адже кожен у сім'ї має свою роль
  • Можна подарувати сім'ї домашнього улюбленця: собаку, кішку, хом'ячка, папугу і т.д. Нехай у вашій дружній родині стане на одного члена більше. Турбота поєднує.

Всі свята