Calendar Icon

Головні новини

Фіцо після замаху перебуває в небезпечному для життя стані Фіцо після замаху перебуває в небезпечному для життя стані
15.05.2024 18:16

У прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо вистрілили кілька разів, наразі він перебуває в небезпечному для життя стані, йдеться на його офіційній сторінці у Фейсбуці.

У Грузії ухвалили скандальний закон про "іноагентів": почалися масові протести У Грузії ухвалили скандальний закон про "іноагентів": почалися масові протести
14.05.2024 21:06

Парламент Грузії сьогодні, 14 травня, ухвалив у третьому, фінальному читанні, законопроект "Про прозорість іноземного впливу". Про це повідомив грузинський Перший канал.

Росія готує потужні гібридні атаки на європейські столиці, - полковник Грант Росія готує потужні гібридні атаки на європейські столиці, - полковник Грант
12.05.2024 19:00

Полковник британської армії у відставці, відомий військовий експерт Глен Грант зазначив, що правитель РФ Володимир Путін хоче підірвати здатність європейських країн підтримувати Україну.

Окупанти готуються розпочати наступ на ще двох-трьох відтинках Харківщини, - експерт Окупанти готуються розпочати наступ на ще двох-трьох відтинках Харківщини, - експерт
12.05.2024 16:40

Російські окупанти готуються розпочати наступ на ще двох-трьох ділянках фронту Харківщини і, можливо, навіть Сумщини. Про це заявив в ефірі телемарафону військовий експерт Олександр Мусієнко.

Тисячі українців тікають з Харківської області після прориву російських військ, - BBC Тисячі українців тікають з Харківської області після прориву російських військ, - BBC
12.05.2024 16:18

Після несподіваного вторгнення Росії 10 травня в прикордонних районах Харківської області тривають запеклі бої. Однак Україна наполягає на тому, що її сили здатні протистояти будь-якій атаці.

У Харкові провели перший навчальний день у підземній школі (фото) У Харкові провели перший навчальний день у підземній школі (фото)
12.05.2024 11:53

У Харкові провели пробний навчальний день у підземній школі. Про це 11 травня повідомив мер міста Ігор Терехов. "Провели пробний день у першій підземній школі Харкова.

Завдано удару по ресторану в Донецьку, де зібрались окупанти (відео, фото) Завдано удару по ресторану в Донецьку, де зібрались окупанти (відео, фото)
11.05.2024 20:00

В окупованому Донецьку було завдано удару по ресторану, де святкували окупанти - учасники автопробігу "10-річчя "ДНР". Про це повідомляють росЗМІ і соцмережі. Повідомляється, що удару було завдано з РСЗВ Himars.

Рейдери пропонували полковнику СБУ 1 млн доларів хабаря Рейдери пропонували полковнику СБУ 1 млн доларів хабаря
11.05.2024 12:14

Внутрішня безпека СБУ затримала в Києві рейдерів, які пропонували 1 млн доларів США хабаря полковнику Головного слідчого управління СБУ. Фігуранти хотіли щоб офіцер допоміг їм здійснити рейдерське захоплення видобувної компанії, яка володіє одним з найбільших кар’єрів �

Франція розпочала запуск найпотужнішого у світі ядерного реактора Франція розпочала запуск найпотужнішого у світі ядерного реактора
09.05.2024 21:00

Агентство ядерної безпеки Франції дало офіційний дозвіл на запуск реактора нового покоління EPR у Фламанвілі 7 травня. Вже на наступний день державна компанія Electricité de France (EDF) розпочала завантаження в реактор ядерного палива.

В Україні будуть блокувати рахунки ухилянтів В Україні будуть блокувати рахунки ухилянтів
09.05.2024 19:30

В Україні може бути запущена процедура блокування рахунків ухилянтів та накладення стягнень на їх майно. Про це сказав народний депутат України, член комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності Андрій Осадчук з приводу ухвалення закону про внесе�

Залужний звільнений з військової служби: Указ Зеленського Залужний звільнений з військової служби: Указ Зеленського
09.05.2024 13:48

Президент України Володимир Зеленський у середу, 8 травня, видав указ про звільнення ексголовнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного з військової служби за станом здоровʼя з правом носіння військової форми одягу.

Обшуки в CEO Club: бізнес вимагає список співробітників БЕБ, які зганьбили підприємців Обшуки в CEO Club: бізнес вимагає список співробітників БЕБ, які зганьбили підприємців
08.05.2024 18:02

Бізнес вимагає офіційно оприлюднити список співробітників Бюро економічної безпеки, які проводили обшуки в офісі спільноти CEO Club, а також доповісти про результати обшуку.

Перша африканська країна підтвердила участь в Самміті миру Перша африканська країна підтвердила участь в Самміті миру
08.05.2024 17:00

Кабо-Верде підтвердила свою участь у Саміті миру. Вона стала першою африканською країною, яка візьме участь у Саміті. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

"Зараз їх будуть оперувати": на шкільний стадіон в Харкові прилетіло, коли у футбол грали діти (відео) "Зараз їх будуть оперувати": на шкільний стадіон в Харкові прилетіло, коли у футбол грали діти (відео)
08.05.2024 15:35

Вдень окупанти обстріляли Харків - є влучання біля школи, серед постраждалих діти. Станом на після 14:00 кількість постраждалих зросла до пʼяти. Про це повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов у Telegram-каналі.

СБУ повідомила деталі планованого ворогом замаху на Зеленського (відео, фото) СБУ повідомила деталі планованого ворогом замаху на Зеленського (відео, фото)

СБУ зірвала плани РФ щодо ліквідації Президента України та інших членів вищого військово-політичного керівництва України. СБУ затримала двох полковників Управління державної охорони України (УДО).