xcounter
Calendar Icon

На Закарпатті водій буса поранив ножем прикордонника (відео)

18.07.2024 23:00

​На Закарпатті водій автомобіля поранив ножем прикордонника Мукачівського загону, який без жодної подряпини повернувся з двох бойових ротацій із Донецької області.

Мешканець закарпатського села Буштино, 61-річний водій, не виконав вимоги про зупинку та намагався втекти від прикордонників. Про це 18 липня повідомляє ДПСУ.

Коли його автомобіль заблокували, він зачинився в салоні та почав крізь прочинене вікно сперечатися з прикордонниками, називаючи їхні дії незаконними.

Також водій намагався створити максимум дискомфорту іншим учасникам дорожнього руху, заблокувавши дорогу.

Він сперечався з водіями та пасажирами інших автомобілів, викликав поліцію, а коли прибула слідчо-оперативна група, відмовився з нею спілкуватися.

Прикордонники намагалися затримати порушника, застосувавши фізичну силу та засоби, споряджені речовинами сльозоточивої та дратівної дії.

Незважаючи на це, водій не покинув салон автомобіля, а дістав ніж і постійно ним розмахував. Чоловік відмовлявся від допомоги медиків швидкої допомоги та спочатку відмовлявся від води, яку пропонували прикордонники, бо вважав, що вона отруєна.

"Після майже 3-годинного перебування на контрольному посту прикордонники, застосувавши фізичну силу та кайданки, все ж таки затримали кремезного чоловіка, який чинив спротив", - йдеться в повідомленні.

На затриманого прикордонники оформили адмінпротокол за порушення прикордонного режиму та злісну непокору прикордонникам.

Також до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення в діях затриманого ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 345 КК України "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу".

В ДПСУ закликали громадян виконувати вимоги правоохоронців, а якщо вони вважають, що ці дії незаконні - оскаржувати їх у цивілізований спосіб.

Дивіться також: Опубліковано відео конфлікту з співробіниками ТЦК у Ворохті (відео)
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини