xcounter
Calendar Icon

Закарпатська школярка розібрала автомат за 16 секунд і стала відомою в соцмережах (відео)

09.07.2024 23:00

Сімнадцятирічну закарпатську школярку Вікторію Лацанич відомою і впізнаваною зробив відеоролик прикордонників.

Школярка Вікторія Лацанич на відео вправно за 16 секунд розібрала та зібрала автомат під час заняття у відділі прикордонної служби "Великий Березний" Чопського загону і стала популярною в соцмережах. Про це повідомляє ДПСУ.

Вікторію почали впізнавати на вулиці, писати їй повідомлення, додаватися в друзі в соцмережах. Рідні, знайомі та педагоги пишаються дівчинкою та її досягненнями.

Звісно, школярці довелося зіткнутися і з негативними, подекуди навіть злими відгуками, проте вона на них не звертає уваги, розуміючи, що кожен має право на свою думку.

Рік тому дівчину разом з іншими учнями Великоберезнянського ліцею запросили до прикордонного підрозділу на заходи національно-патріотичного виховання.

Того разу саме тендітній школярці вдалося здивувати своєю вправністю в розбиранні та збиранні автомата Калашникова не лише однолітків, а й досвідчених військовослужбовців.

Вікторія розповіла, що з одинадцятирічного віку є активною учасницею "Джури", де її навчали не лише поводженню зі зброєю, а й навчали історії України, основам домедичної допомоги тощо.

Відтоді вона брала участь у багатьох змаганнях і в складі команди займала призові місця. Подальшому навчанню завадило повномасштабне вторгнення, але дівчина не втратила навичок і гідно продемонструвала їх у прикордонному підрозділі.

Цьогоріч Вікторія закінчила навчання у Великоберезнянському ліцеї та має в планах стати лікарем. У майбутньому, можливо, навіть стане військовим лікарем.

Дивіться також: Поліція допомогла прикордоннику зробити пропозицію руки і серця (відео)
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини