xcounter
Calendar Icon

Китаянка 20 років використовувала гранату як молоток (відео)

03.07.2024 17:00

У Китаї 90-річна жінка використовувала стару ручну гранату для розколювання горіхів і забивання цвяхів протягом двадцяти років після того, як одного разу знайшла боєприпас, що не розірвався, у полі.

Жінка на прізвище Цинь розповіла журналістам, що працювала на своїй фермі в Сян'яні, провінція Хубей, коли знайшла дивну "металеву грудку" з дерев'яною ручкою. Про це повідомляє Odditycentral.

Вирішивши, що це саморобний молоток, вона взяла його додому і використовувала для всіляких твердих предметів, від горіхів до металевих цвяхів.

Минулого тижня робітники, які зносили її старий будинок, помітили ручну гранату і повідомили в поліцію. Лише через 20 років пенсіонерка зрозуміла, що гралася зі смертю.

Жінка використовувала гранату часто, оскільки, за даними поліції, дерев'яна ручка гранати стала гладкою і блискучою від багаторічного використання, а металева голівка була вся у вм'ятинах.

"Я використовувала її вдома, щоб колоти червоний перець, розколювати горіхи і забивати цвяхи", - каже Цинь.

Поліцейський спеціальний підрозділ підтвердив, що підозрілий предмет справді є ручною гранатою, яка якимось чином витримала те поводження, якому жінка піддавала її протягом останніх 20 років.

Відео про неймовірну історію поширилося в китайських соцмережах.

"Мабуть, навіть ручні гранати мають принципи, і вони не вибухатимуть у добросердих літніх людей", - прокоментував один із користувачів соцмережі Weibo.

Поліція належним чином знищила гранату.

Дивіться також: Від ведучих телемарафону в прямому ефірі "втік" стіл (відео)
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини