xcounter
Calendar Icon

У мережі з'явилося резонансне відео із затриманням чоловіка у військовій формі (відео)

18.06.2024 16:40 (Оновлено 18.06.2024 в 16:40)

У мережі з'явилося відео із затриманням патрульними поліцейськими людини у військовій формі в Житомирській області. У зв'язку із суспільним резонансом інцидент 17 червня прокоментував перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Білошицький підкреслив, що на кожен такий випадок у поліції звертають особливу увагу і намагаються максимально розібратися в деталях.

"Картинка" запропонована глядачеві, без пояснень і встановлення фактів, виглядає однозначно: ганьба - поліцейські утискають військового! Але давайте розберемося і розставимо кілька крапок над i", - пише Білошицький.

Він зазначив, що не кожна людина у військовій формі - військовослужбовець. Особа, яку затримують патрульні, носить форму, але вже давно не є військовослужбовцем.

Людина у військовій формі намагається ввести в оману поліцейських, посилаючись, що рухається за паролями (на які також не має права) і чекає на ВСП (Військова служба правопорядку).

"Дії поліцейських, або чому так сталося: на Житомирщині патрульні зупинили за порушення ПДР невійськову автівку, водій поводився дивно, законну вимогу щодо пред'явлення документів, які засвідчують особу, - виконати відмовився. Натомість агресивну поведінку, жорстко штовхнув дверима поліцейського - довелося затримувати", - повідомив Білошицький.

Він повідомив, що відповідні адміністративні матеріали складено і зауважив, що поліція щодня стикається з людьми, які намагаються маніпулювати різними статусами, зокрема й статусом військовослужбовця.

"Моя особиста думка, як і думка багатьох поліцейських: військовослужбовці - це гордість нашої країни, які стоять на захисті нашої держави. І ми стоїмо з ними пліч-о-пліч і знищуємо ворога на багатьох ділянках фронту", - заявив Білошицький.

Він також підкреслив, що поліція підтримує порядок у наших містах, містечках і селах.

Дивіться також: Українські воїни вперше захопили "танк-сарай" (відео)
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини