Які шпалери для дитячої кімнати дівчинки обрати в сезоні 2024-2025

18.09.2024 в 22:53 | Игорь Блохин, джерело: «Facenews»

Правильний вибір оздоблювальних матеріалів для стін - це запорука створення сучасної та стильної кімнати для дитини. Сьогодні існує безліч різних варіантів, котрі рекомендовані дизайнерами, починаючи від класичних шпалер та закінчуючи різноманітними панелями з світлодіодами або декоративною штукатуркою.

Кімната дитини дівчинки - особливий випадок. На перший погляд все досить легко, треба просто вибрати екологічні матеріали, які при тому будуть подобатись дитині. Легше написати, ніж зробити. В даній статті ми розповімо саме про фотошпалери, як один з варіантів якісного оздоблення стін. Поговоримо, які шпалери в дитячу кімнату для дівчинки будуть актуальними в сезоні 2024-2025, на що звернути увагу при виборі матеріалу та які характеристики повинні бути у дійсно якісного виробу. Також дамо персональні рекомендації вибору найкращих сюжетів зображень.

Чому саме фотошпалери вибрати в сезоні 2024-2025

Тренд на використання фотошпалер набирає обертів кожного року. Деяким може здатись, що це пережиток минулого і вже ніколи не буде актуальним. Це велика проблема, бо в нас виникають асоціації фотошпалер з чимось радянським та абсолютно не стильним. Насправді, зараз більшість виробників в Україні почали самостійно виготовляти цікаві дизайнерські малюнки та створювати персональні колекції зображень, щоб задовольнити потреби споживача. І це насправді дуже гарна тенденція. Є з чого вибрати - завжди добре. Також технологія друку не стоїть на місці. Сучасні широкоформатні принтери дозволяють друкувати якісними, екологічними чорнилами з високою роздільною здатністю та деталізацією. Готове полотно виходить дуже яскравим та насиченим. А кольори приємними завдяки широкому кольорому діапазону друку.

Більшість фотошпалер сьогодні друкується на флізеліновій основі з вініловим покриттям. Це щільна основа з цікавими текстурами, яка має вологостійкі властивості. Їх можна мити на покривати лаком для більшого строку використання. Це дійсно преміальний продукт, який не є дешевим, але ціна досить приємна. Саме тому, ми рекомендуємо розглянути, як один з варіантів сучасного оздоблення стін саме фотошпалери.

Як вибрати якісні фотошпалери

Перш за все перед вибором фотошпалер треба звертати увагу на матеріал основи. Найбільш популярним та екологічним є флізелінова основа з вініловим покриттям. Вона має високу міцність - від 250 гр. м.кв., не має запаху після наклеювання на стіні. Після розпаковки шпалер виробничий запах може бути - це є нормально. Головне, щоб він зникнув через 30-50 хвилин, як полотно було розпаковане.

Вінілове покриття додає зображенню додаткового контрасту та насиченості. Можна купити фотошпалери без покриття вінілом, але зображення буде мати приглушені та не яскраві відтінки. Крім того, флізелін з вініловим покриттям має безліч різних текстур поверхні шпалер, в той час, як чистий флізелін має матову та плоску поверхню.

Також рекомендуємо запитувати у продавців, чи відповідають їх матеріали загальноприйнятим стандартам якості в Україні. Це ДСТУ 6810:2004 та ДСТУ 6810:2002.

Які зображення будуть актуальні в сезоні 2024-2025

Для кімнати дівчинки є безліч різноманітних колекцій на вибір. Із-за цього іноді важко зробити його правильно. Перед тим як вибрати зображення, оцініть загальну атмосферу кімнату, колір меблів та підберіть ніжні та комплементарні (ті, що гарно поєднуються між собою) кольори. Це може бути ніжний персиковий, рожевий, блакитний.

В 2024 році трендов є зображення з зображенням листя та природних мотивів, котрі виконані в авторському, мальованому стилі. Це не просто фото пейзажу, а малюнок, який нагадує векторну графіку або дитячий мультфільм.

Також популярними будуть зображення квітів в акварельних, пастельно-ніжних тонах. Виглядає елегантно та сучасно. Ще й підходить для більшості кімнат та дизайнерських рішень.

Висновок

В даній статті ми намагались розповісти, що фотошпалери на флізеліновій основі - це преміальний продукт, який має свої переваги, виглядає сучасно та не дивлячись на свою репутацію з минулих часів - змінюється в кращу сторону. Покращується буквально все:

Якщо, ви хочете купити оздоблювальний матеріал для кімнати дівчинки, який має гарний вигляд та естетичний стиль - радимо також розглянути флізелінові фотошпалери, котрі є гарним рішенням в своєму сегменті.

Читайте FaceNews в Google Новости

Популярные видео на YouTUBE

ГУР вдарило по російській базі безпілотників у Сирії (відео)
З’явилось відео з тунелю, де терористи ХАМАС розстріляли 6 ізраїльських заручників
У Чорнобильській зоні масштабна пожежа, вогонь швидко розповсюджується (відео)
У Покровську залишається понад тисяча дітей попри посилену евакуацію (відео)
Четверо плавців принесли Україні перші медалі Паралімпіади-2024 (відео)
Прикордонники здійняли прапор над окупованими територіями (відео)
Альпіністи дивом уникли смерті під час виверження вулкана Дуконо (відео)
Російський вітрильний фрегат "Штандарт" не впустили на фестиваль в Іспанії (відео)
Все видео

Лента новостей

Мер Житомира достроково склав повноваження, але причина - секрет: що відомо
🕑 1 годину 6 хвилин тому
Авіаудар рф по геріатричному пансіонату: у Сумах завершено рятувальні роботи (фото, відео)
🕑 1 годину 31 хвилину тому
Які шпалери для дитячої кімнати дівчинки обрати в сезоні 2024-2025
🕑 вчора
У Борисполі два дні поспіль не буде води, їдальні у школах та дитсадках закриють
🕑 вчора
"Коливань не уникнути": невтішний прогноз, яким буде курс долара до кінця року
🕑 вчора
"Війна – справа молодих": майор ЗСУ сказав, яким має бути мобілізаційний вік в Україні
🕑 вчора
"Вплив": Документальний фільм розкриває нацистську риторику в антикультових організаціях і їхню роль у війні проти України
🕑 вчора
Канал "Джокер" та ухилянт з ГО "Нон-Стоп" Яківець знову зашкварились на джинсі: що відомо
🕑 вчора
"Харьков рано ілі поздно будєт под рф": затримано злісну колаборантку "без гальм"
🕑 позавчора
Ігри закінчилися давно: військовий розповів, кого РФ перекинула в Курську область
🕑 позавчора
На кордоні з РФ Норвегія зафіксувала стрибок радіації, – Barrents Observer
🕑 позавчора
У Труханова дійсно знайшли паспорт громадянина Росії, - Стерненко
🕑 позавчора
Як розпізнати справжні годинники Rolex: поради від експертів
🕑 позавчора
У Трускавці відбувся фінальний тур Чемпіонату України з пляжного​ волейболу (фото)
🕑 3 дні тому
У Польщі прорвало ще одну дамбу, уряд країни оголосив стан стихійного лиха (відео)
🕑 3 дні тому
Все новости