xcounter
Calendar Icon

День міста Вінниці: Як A1X Capital та Андрій Опанасюк допомогли зібрати кошти для "Артану"

16.09.2024 11:46 (Оновлено 16.09.2024 в 11:49)

Учора Вінниця відзначила День міста, який був наповнений благодійними та культурними заходами. Генеральним партнером святкування виступила компанія A1X Capital, заснована Андрієм Опанасюком. Однією з головних подій стала акція зі збору коштів для підрозділу ГУР МОУ "Артан", організована фондом Діани Подолянчук та Віталієм Гандзюком.

На Європейській площі відбувся фестиваль вуличної їжі, де гості могли не лише насолодитися різноманітними стравами, а й долучитися до благодійної ініціативи. Сцена фестивалю стала головним місцем події, на ній виступили близько 30 музичних та танцювальних колективів, серед яких очікувався вечірній виступ гурту Latexfauna.

Поруч з торговим центром "SkyPark" проводилися майстер-класи з надання першої допомоги, де відвідувачі отримали можливість дізнатися більше про діяльність патрульної поліції та ДСНС.

Збір коштів на підтримку підрозділу "Артан" під керівництвом вінничанина Віктора Торкотюка став основною метою заходу.

спецпідрозділом ГУР «Артан» командує Віктор Торкотюк з Вінниччини

На рахунку спецпідрозділу Головного управління розвідки "Артан" десятки гучних спецоперацій. Бійці проводять рейди в глибині ворожої території, знищують російський високопоставлених офіцерів, а нещодавно підбили російську СУшку біля так званих "вишок Бойка" у Чорному морі. Командиром підрозділу є майор Віктор Торкотюк родом з Вінниччини.

Військовий розповів про себе та спецоперації в інтерв'ю "Українській правді".

Віктор Торкотюк народився в Азербайджані, де служив його батько-військовий, який родом із Вінницької області. Потім сім'я переїхала в Жмеринку. У 10 років хлопець почав займатися спортом. Згодом вступив до Суворівського училища в Кривому Розі, де професійно займався боксом. Пізніше перевівся в Одеський інститут сухопутних військ. І там захопився таїландським боксом Муей-Тай.

У 2019 році Віктор Торкотюк став бронзовим призером чемпіонату світу з таїландського боксу. Має звання майстра спорту міжнародного класу. Очолює Вінницьку обласну федерацію з цього виду спорту.

Волонтери організували благодійні аукціони, де сьогодні були представлені лоти від "SkyPark", а наступного дня заплановані торги з підписаними лотами від Кирила Буданова. Ведучим виступив відомий комік Василь Байдак, який додав до події гумору та енергії.

Опанасюк Андрій український підприємець, волонтер, громадський діяч, засновник A1X Capital.

Підтримка, яку надали A1X Capital та Андрій Опанасюк у проведенні свята, підкреслює їхню відданість рідному місту, сприяння його розвитку та благодійності у складні часи.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини