xcounter
Calendar Icon

Анатолій Шкрібляк про внесення української компанії «Добродія Фудз» до переліку «Галузевих лідерів» у сфері Agrifood

25.06.2024 16:23 (Оновлено 25.06.2024 в 19:20)

Українська компанія «Добродія Фудз» увійшла до переліку «Галузевих лідерів» у сфері Agrifood. Про це повідомив акціонер компанії Шкрібляк Анатолій Васильович. Agrifood-сектор охоплює всі етапи виробництва, розповсюдження й постачання сільськогосподарських продуктів. Приналежність компанії до рейтингу підкреслює її вагомий внесок у розвиток агропродовольчої сфери, яка є життєво важливою для економіки України.

Про компанію «Добродія Фудз»

«Добродія Фудз» – провідний український виробник і постачальник вівсяних пластівців, сухих сніданків, снеків тощо під ТМ «Добродія», San Grano, WOWOATS і YUMMOJI. Компанія має сучасне автоматизоване виробництво. «Добродія Фудз» зарекомендувала себе як відповідальний виробник, який постійно вдосконалює свої харчові продукти та дбає про їхню якість і користь для споживачів. У складі – лише натуральні інгредієнти. Завдяки високій якості продукція компанії має попит не лише на українському, а й на світовому ринку.

Також «Добродія Фудз» бере участь у міжнародних подіях, де привертає увагу до своєї продукції. Зокрема, нещодавно новинками й флагманами компанії зацікавилися відвідувачі міжнародної виставки Gulfood. Це провідне місце зустрічі топових представників світової харчової промисловості. Виставка відбувається щороку та збирає більш ніж 80 тисяч учасників у місті Дубай (ОАЕ) – стратегічному торговельному хабі для експорту на арабські ринки. Як повідомляє lb.ua з посиланням на Анатолія Шкрібляка, на виставці була представлена така продукція:

  • вівсяні пластівці;
  • порційні каші;
  • гранола;
  • безглютенова вівсянка;
  • сухі сніданки;
  • десерти;
  • снеки.

Відвідувачі Gulfood змогли переконатися у високій якості української продукції, яка виготовлена з натуральних інгредієнтів і має високу поживну цінність. Анатолій Шкрібляк зауважує, що участь у виставці такого рівня – це не лише чудова нагода гідно презентувати нашу країну на світовому ринку, а й можливість поділитися кращими українськими інноваціями та досвідом у сфері харчової промисловості.

Соціальна відповідальність: допомога українській армії

Увага компанії спрямована не лише на якість виробництва, а й на соціальний аспект. «Добродія Фудз» регулярно долучається до соціальних ініціатив. Так, ТСН.ua повідомляє, що нещодавно на потреби українських захисників компанія відправила понад 30 тисяч порцій мюслів та пластівців. Анатолій Шкрібляк зазначив, що порційні пластівці й мюслі стануть у пригоді для захисників через низку своїх переваг, зокрема швидкість приготування, тривалість зберігання, корисний склад тощо.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини