xcounter
Calendar Icon

Як клієнтам Київстару вигідно підключити роумінг у Канаді

23.06.2024 19:56 (Оновлено 23.06.2024 в 19:56)

Роумінг у Канаді – це можливість користуватися мобільним зв'язком та інтернетом за межами України за допомогою мереж місцевих операторів зв'язку. Канада відома своїми великими відстанями й нерівномірним покриттям мобільного зв'язку, що робить питання роумінгу особливо актуальним для туристів, бізнесменів та мандрівників.

На щастя, клієнти оператора мобільного звʼязку Київстар можуть розраховувати на надійне підключення і за запитом київстар роумінг канада отримати вичерпну інформацію щодо використання своєї сімкарти за кордоном.

Пропозиції роумінгу в Канаді від Київстару

Клієнти Київстару, які приїхали до Канади, автоматично переключаються на роумінг. Це не вимагає окремих дій від користувачів. Для того, аби витрати на звʼязок за кордоном не були високими, а користування телефонною мережею та інтернетом комфортними, варто одразу звернути увагу на те, який тарифний пакет стане оптимальним у такому разі. Київстар пропонує два основних варіанти:

  • Базовий роумінг
  • Ідеальний роумінг

"Базовий роумінг" передбачає наступні опції: 50 гривень за кожні 100 МБ мобільного інтернету, 25 гривень за 10 хв розмов на номери України та країни перебування, 25 гривень за 25 SMS на номери України й країни перебування. Такий пакет може бути вигідним, якщо нема потреби інтенсивного використання звʼязку.

Натомість "Ідеальний роумінг" передбачає продумані послуги саме для подорожі в іншу країну. У пакет включено безлімітний доступ до додатків Telegram, Viber, Booking, Мій Київстар та інших. Це означає, що коли ви відправляєте повідомлення у месенджері або переглядаєте карту, мегабайти з вашого рахунку не витрачаються. Такий підхід дозволяє користуватись найбільш затребуваними під час подорожі програмами і не витрачати для цього зайві гроші.

Мобільний інтернет від Київстару в Канаді

Часто найбільш завербованою функцією під час подорожі є мобільний інтернет, адже він дозволяє спілкуватись на відстані через месенджери за значно вигіднішими тарифами, аніж мобільний звʼязок. Роумінг Київстару в Канаді пропонує для цього широкі можливості. Аби користуватися мобільним інтернетом за кордоном, потрібно увімкнути в налаштуваннях телефона передачу даних у роумінгу та вибрати точку доступу (APN) — internet.

Для використання базових тарифів роумінгу для інтернету, необхідно мати достатньо коштів на рахунку для оплати відповідного пакета мегабайтів. Як зазначалося вище, для базового тарифу це 50 гривень за 100 МБ. Рекомендована сума на мобільному рахунку — 100 грн. Варто памʼятати, що при нульовому балансі, якщо в абонента відключена послуга "Відстрочка платежу", послуги роумінгу не надаватимуться.

Як зекономити на мобільному інтернеті під час роумінгу у Канаді

Для того, аби зменшити використання мобільного інтернету під час роумінгу, варто скористатися деякими порадами. Наприклад, якщо телефон автоматично оновлює додатки або електронну пошту, ці оновлення тарифікуватимуться як інтернет-трафік. Варто окремо налаштувати, які додатки можуть використовувати мобільний трафік у роумінгу.

Якщо абонемент Київстару не планує користуватися інтернетом у роумінгу, то варто вимкнути передачу даних, щоб уникнути додаткових витрат.

Ці прості правила допоможуть комфортно використовувати мобільний зв'язок та інтернет Київстару у Канаді.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини