Calendar Icon

Новини за останню годину в Україні та світі

Поліція Києва відкрила кримінальну справу проти посадовців КП "Київтеплоенерго" після аварії трубопроводу (фото) Поліція Києва відкрила кримінальну справу проти посадовців КП "Київтеплоенерго" після аварії трубопроводу (фото)

У Києві поліція відкрила кримінальну справу за фактом прориву магістрального трубопроводу на вулиці Антоновича в Голосіївському районі. Слідчі перевіряють посадових осіб КП "Київтеплоенерго" на причетність до розтрати бюджетних коштів, які виділялись на реконструкцію �

Антикорупціонер Шабунін їздить на авто, яке благодійники надали для ВСУ (фото) Антикорупціонер Шабунін їздить на авто, яке благодійники надали для ВСУ (фото)
20.05.2024 10:52

Відомий активіст і антикорупціонер Віталій Шабунін використовує в особистих цілях автомобіль, який благодійний фонд "Паладини" передав для потреб ЗСУ. Про це пише журналіст Володимир Бойко, передає 368.

Окупанти двічі вдарили ракетами по базі відпочинку в Харківській області (відео, фото) Окупанти двічі вдарили ракетами по базі відпочинку в Харківській області (відео, фото)

Окупанти двічі вдарили ракетами "Іскандер-М" по базі відпочинку в селі Черкаська Лозова Харківської області. Шестеро людей загинули, 19 поранено, серед них 8-річна дитина.

ВМС знищили морський тральщик окупантів "Ковровець" ВМС знищили морський тральщик окупантів "Ковровець"
19.05.2024 18:31

ЗСУ вночі 19 травня знищили російський морський тральщик "Ковровець". Про це повідомила Служба зв’язків з громадськістю командування Військово-морських Сил ЗСУ. "Сьогодні вночі Силами оборони України знищено морський тральщик чф рф проєкту 266-М "Ковровец".

Вертоліт із президентом Ірану Раїсі зазнав катастрофи: що відомо за останніми даними Вертоліт із президентом Ірану Раїсі зазнав катастрофи: що відомо за останніми даними
19.05.2024 16:56

Вертоліт з президентом Ірану Ібрагімом Раїсі здійснив жорстку посадку. Повідомляється, що гелікоптер з іранським президентом зазнав інциденту на сході Азербайджану.

Ім'я доньки, прапор і християнський символ: що було зображено на шортах, у яких Усик став абсолютом  Ім'я доньки, прапор і християнський символ: що було зображено на шортах, у яких Усик став абсолютом
19.05.2024 16:15

Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі і став абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі. Як завжди з поєдинками Олександра, особливої уваги заслуговують шорти, в яких він боксував.

Захід намагається не допустити рішучої перемоги України, - аналітик Захід намагається не допустити рішучої перемоги України, - аналітик
19.05.2024 15:23

Поточна стратегія країн НАТО стосовно війни в Україні спрямована на те, аби ані Київ, ані Москва не здобули рішучої перемоги. Таку думку в авторській статті висловив професор Інституту економічних наук Польської академії наук Адам Ліповський.

Якими способами можна оновити свої дані в ТЦК пояснили в Міноборони (інфографіка) Якими способами можна оновити свої дані в ТЦК пояснили в Міноборони (інфографіка)

В Міністерстві оборони України пояснили, якими способами можна оновити свої дані в ТЦК та СП. 18 травня вступає в силу закон про мобілізацію. "Це означає, що всім військовозобов’язаним, призовникам та резервістам віком від 18 до 60 років необхідно оновити свої дані", - пояснили

Україна зупинить будь-який великий російський прорив - Зеленський Україна зупинить будь-який великий російський прорив - Зеленський
18.05.2024 11:22

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна утримуватиме свої оборонні рубежі і зупинить будь-який великий російський прорив. Про це Зеленський 17 травня сказав в інтерв'ю AFP.

У Києві чоловік зарізав свого брата (відео, фото) У Києві чоловік зарізав свого брата (відео, фото)

В Оболонському районі Києва поліція затримала чоловіка за вбивство брата. До поліції надійшло повідомлення від жінки, що біля під'їзду одного з будинків лежить чоловік з ознаками насильницької смерті.

Кількість загиблих і постраждалих у Харкові знову зросла, місто від диму аж чорне (фото) Кількість загиблих і постраждалих у Харкові знову зросла, місто від диму аж чорне (фото)
17.05.2024 21:04

Сьогодні після 15 години Харків вкотре опинився під ракетним ударом. Прильотів було кілька, на місцях влучань виникли пожежі. Про це повідомив мер міста Ігор Терехов.

Ф'юрі зірвав дуель поглядів з Усиком (відео) Ф'юрі зірвав дуель поглядів з Усиком (відео)
17.05.2024 20:00

Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі не провели традиційну дуель поглядів. Ф'юрі вирішив зіграти на публіку і не став дивитися на Усика. Тайсон Ф'юрі не став дивитися на українського боксера, повернувшись обличчям до журналістів і глядачів.

В Хмельницькому на пожежі врятували дитину та котика (відео) В Хмельницькому на пожежі врятували дитину та котика (відео)
17.05.2024 17:00

В Хмельницькому рятувальники ДСНС ліквідували пожежу в житловому будинку та врятували трьох людей і котика. На вулиці Грушевського у Хмельницькому спалахнула пожежа в житловому будинку на балконі другого поверху.

У Києві демонтували "храм-МАФ" біля Десятинної церкви (фото) У Києві демонтували "храм-МАФ" біля Десятинної церкви (фото)
17.05.2024 11:00

Державна виконавча служба 16 травня забезпечила виконання судового рішення про демонтаж незаконної споруди, що в різних формах проіснувала на території Національного музею історії України з 2006 по 2024 рік.

Герой-прикордонник відкрив матч фіналу Кубку України з футболу (відео) Герой-прикордонник відкрив матч фіналу Кубку України з футболу (відео)

Право першого удару по м’ячу у фіналі Кубку України було надане герою-прикордоннику полковнику Станіславу Кероду. У Рівному 15 травня на стадіоні "Авангард" відбувся матч Фіналу Кубку України з футболу між ФК "Ворскла" (Полтава) та ФК "Шахтар" (Донецьк).