xcounter
Calendar Icon

Обрано нове керівництво Федерації легкої атлетики: Ольгу Саладуху та Юлію Хан

12.10.2024 15:00 (Оновлено 19.10.2024 в 14:25)

Президентом Федерації легкої атлетики України обрано Ольгу Саладуху — чемпіонку Європи та світу, призерку Олімпійських ігор і народну депутатку України. За проголосували делегати з 26-ти регіонів. Про це повідомляється на сторінці Федерації у Фейсбуці.

Віце-президентом Федерації легкої атлетики України стала директорка Департаменту молоді та спорту міста Києва Юлія Хан. Про це повідомили на сторінці Департаменту у Фейсбуці.

Віцепрезидентами ФЛАУ обрані Віктор Грінюк (представник м. Києва), Ярослав Свищ (Львівщина) та Іван Гешко (Чернівецька область).

До Ради Федерації увійшли: Олена Бех (Вінничина), Марина Бех-Романчук (Хмельниччина), Ольга Бібік (Чернігівщина), Віктор Бризгін (Луганщина), Олег Вегнер (Волинь), Руслан Гливінський (Одещина), Валерій Єднак (Тернопільщина), Анатолій Коломоєць (Закарпаття), Віталій Корж (Сумщина), Сергій Мартинов (Київщина), Віталій Матешко (Івано-Франківщина), Ірина Новожилова (Херсонщина), Анна Рижикова (Дніпропетровщина), Тетяна Серорез (Донеччина).

Також обрано склади структурних органів. До Ревізійного комітету увійшли Олександр Еделєв (голова), Сергій Ковалюк (секретар), Іван Гриник та Вадим Поляк. Водночас до Жіночого комітету увійшли: Анна Касьянова (голова), Єлизавета Бризгіна (секретар), Ольга Бібік, Олеся Повх та Наталія Юрчук.

Вибори відбулися 10 жовтня 2024р. відповідно до Статуту ФЛАУ шляхом таємного голосування делегатами, уповноваженими на голосування, які представляли усі 27 територіальних федерацій України. Привітали учасників звітно-виборчого засідання Конференції запрошені гості: міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов, народні депутати України, представники комітету ВР з питань молоді і спорту Василь Мокан та Георгій Мазурашу, заступник міністра молоді та спорту Сергій Тимофеєв, керівник комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Вадим Стеценко, віцепрезидент НОК України Олександр Крикун, директор департаменту молоді та спорту КМДА Юлія Хан, а також членкиня Ради світової атлетики Наталія Добринська.

"Вітаємо усіх з обранням та бажаємо плідної праці задля розвитку легкої атлетики. Також дякуємо за роботу представникам попереднього складу керівних органів", - зазначили у Федерації.
Читайте також: Топ-15 найбільш високооплачуваних спортсменів України: найбільше заробив Усик – 54 млн доларів
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини