xcounter
Calendar Icon

"Телепортація в пекло" на Курщині: подробиці та відео помсти ЗСУ російським морпіхам-убивцям

Втрати ворога в Курській області зросли - 95 окрема десантно-штурмова Поліська бригада десантно-штурмових військ Збройних сил України продовжила результативно мститися російській 155-й окремій бригаді морської піхоти тихоокеанського флоту за вбивство українських військовополонених.

Українські десантники біля села Леонідове на Курщині в п'ятницю, 18 жовтня, оточили взвод 155-ї бригади і "мінусували" ворожу бронетехніку та десятки супротивників.

Десантно-штурмові війська ЗСУ 18 числа повідомили, що воїни 95 бригади днями внаслідок багатогодинного бою знищили приблизно 30 морпіхів і три їхні бронетранспортери.

"Телепортація ворога в пекло відбувалася комплексним способом. Спочатку ударним дроном було пошкоджено перший БТР противника, після чого влучним пострілом із танка - техніка о*ків розклалася на атоми", - зазначили у ДШВ.

В українській армії додали, що другий бронетранспортер противника потрапив у приціл оператора протитанкового ракетного комплексу Javelin, і протитанкіст-десантник знищив його, зробивши один постріл:

"Третій БТР морпіхів розлетівся вщент, наїхавши на міну, дбайливо приготовлену на його дорозі саперами 95-ки".

Членів 155-ї окремої бригади морської піхоти тихоокеанського флоту РФ не раз звинувачували в тому, що вони вбивають українських військовополонених. Зокрема, ЗМІ писали, що ворожі морпіхи на початку жовтня на Курщині пішли в атаку біля хутора Зелений Шлях і змогли взяти в полон українських дронщиків і суміжників.

Окупанти роздягнули наших воїнів до білизни і вбили пострілами в голову. Українські десантники мстилися 155-й ворожій бригаді - активно ліквідовували противників на Курщині.

Читайте також: Росія зможе атакувати НАТО, але лише в один спосіб: полковник запасу ЗСУ дав прогноз
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини