xcounter
Calendar Icon

Росія зможе атакувати НАТО, але лише в один спосіб: полковник запасу ЗСУ дав прогноз

17.10.2024 23:03 (Оновлено 17.10.2024 в 23:15)

У НАТО вже деякий час попереджають про можливу атаку Росії на альянс, зокрема, у розвідувальній службі Німеччини заявили, що Росія може напасти на НАТО до 2030 року. Однак, як вважає військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Петро Черник, у РФ є лише один спосіб атакувати Альянс.

"Атака тільки в ракетному сенсі. Більше нічим атакувати вони не можуть. Вони нас пройти не можуть. То що говорити про потенціал НАТО?", - зазначив він.

Експерт пояснив, що в армії США на бойовому чергуванні є 7 тисяч дозвукових крилатих ракет Tomahawk, і навіть залпу однієї "Огайо" зі 156 Tomahawk, або ракетного крейсера "Тікондерога" зі 122 Tomahawk буде достатньо для того, щоб уся військова інфраструктура росіян перетворилася на попіл. Тож якщо Росія зважиться атакувати територію НАТО, то зазнає поразки.

Однак Росія може застосувати ядерну зброю, і саме на цій загрозі акцентують увагу в Європі, щоб "розбудити" своє населення, каже експерт.

"Чому європейці рефлексують? Повинні рефлексувати, щоб будити своє населення, яке лежить у мороці нескінченного пацифізму. Їхнє населення дійсно через електоральні цикли впливає на політичні еліти", - пояснює він, наголошуючи, що наразі є величезна загроза того, що владу в різних західних країнах можуть отримати пропутінські політичні сили.
Читайте також: Війна триватиме ще кілька років: посадовець НАТО оприлюднив невтішний прогноз
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини