xcounter
Calendar Icon

Одна з країн припиняє автоматично приймати біженців із заходу України

27.09.2024 21:21 (Оновлено 27.09.2024 в 21:21)

Уряд Норвегії оголосив, що більше не буде автоматично надавати притулок усім українцям. Відтепер заявки біженців із західних областей України розглядатимуть в індивідуальному порядку.

Міністр юстиції Емілія Енгер Мель повідомила, що за час повномасштабної війни Норвегія, населення якої складає 5,6 мільйона людей, прийняла близько 85 тисяч українців.

"Ми не можемо прийняти непропорційно велику частку переміщених осіб у порівнянні з країнами Північної Європи", - цитує її RTE.

Тепер імміграційні органи в індивідуальному порядку розглядатимуть запити про надання притулку від жителів Львівської, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Тернопільської та Рівненської областей. Країна вважає ці регіони безпечними. Також Енгер Мель заявила, що серед українських шукачів притулку зростає частка чоловіків, зокрема призовного віку.

На початку повномасштабної війни влада країни ухвалила рішення надавати притулок усім громадянам України, які його потребували. Згодом вони почали поступово посилювати умови отримання допомоги.

На початку року стало відомо, що країна може припинити надавати фінансову підтримку біженцям, які відмовилися жити у приймальних центрах.

Раніше також стало відомо, що На кордоні з РФ Норвегія зафіксувала стрибок радіації, – Barrents Observer
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини