xcounter
Calendar Icon

Мер Житомира достроково склав повноваження, але причина - секрет: що відомо

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин достроково скалав свої повноваження під час позачергової сесії міської ради.

"Це складне рішення, яке приймалося декілька тижнів, я поки що не можу сказати у зв’язку із чим воно приймається. Думаю, наступного тижня я більше зможу розказати", – сказав Сухомлин під час сесії міськради.

Рішення міського голови Житомира депутати міськради підтримали одноголосно.

За даними Житомир.info, причиною звільнення є те, що Сухомлину запропонували посаду в Кабміні. За даними журналістів, екс-мер Житомира може очолити Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України.

Сергій Сухомлин був обраний на посаду міського голови Житомира у 2015 році. Вдруге його переобрали на виборах у 2020 році. Тоді він балотувався від партії "Пропозиція" та переміг у першому турі. За нього проголосували 29 тис. 185 виборців (51% голосів).

У коментарі журналістам мер сказав, що збирався йти в ЗСУ, пройшов ВЛК, ТЦК та СП, але не отримав погодження від Генштабу, тому йому надійшла інша пропозиція.

"Коли я йшов на цю посаду, у мене було бажання працювати, аби Житомир був першим. Сьогодні Житомир – перший із заміни вуличного освітлення, місто було першим із невідключень електроенергії під час повномасштабної війни. За різними рейтингами наше місто лідирує за рівнем підтримки ЗСУ. У Житомирі найнижчі втрати в тепломережі в Україні. Ми першими запровадили електронний квиток. Це дуже складна робота і були помилки, адже вони є в тих, хто робить", – сказав Сухомлин.

Мер додав, що його сім’я залишається в Житомирі.

Читайте також: На Житомирщині люди протестували під ТЦК після смерті військовозобов'язаного (відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини