xcounter
Calendar Icon

У Івано-Франківську троє чоловіків побили військового, їх затримали: подробиці та відео

Правоохоронці затримали трьох нападників, які напередодні, 11 вересня, побили учасника бойових дій в Івано-Франківську. Вирішується питання про оголошення їм підозри та обрання запобіжного заходу. Про це повідомили в пресслужбі ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області.

Напередодні в мережі поширилося відео, як троє молодиків ззаду нападають на військового та б’ють його.

У поліції розповіли, що конфлікт трапився після того, як 40-річний військовослужбовець підійшов до трьох чоловіків віком 26, 21 та 17 років з проханням позичити йому гроші на власні потреби. На це молодики відреагували агресивно Між ними та учасником бойових дій виник словесний конфлікт, який переріс у бійку.

"Поліцейські негайно виїхали на місце події, опитали свідків, встановили потерпілого. 40-річного військовослужбовця, мешканця Івано-Франківська, виявили за місцем проживання. Його доставили до медичного закладу. Медики діагностували в нього численні забої голови та тіла", - йдеться у повідомленні.

Також поліцейські з’ясували, що в результаті сутички постраждав випадковий перехожий, який побачив побиття військовослужбовця та намагався заступитись за нього. Мешканця з тілесними ушкодженнями також доставили до лікарні.

Поліції відомо, що 26-річний зловмисник уже притягувався до кримінальної відповідальності за майновий злочин.

Свою вину фігуранти визнали. 26 та 21-річних зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про оголошення трьом фігурантам підозри за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України. Таке правопорушення карається терміном до чотирьох років позбавлення волі.

Читайте також: "Я тебе туди не посилав": в "Аркадії" до напівсмерті побили військового, нові подробиці і відео
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини