xcounter
Calendar Icon

Новий член Вищої кваліфкомісії суддів Луганський отримував доплати за фейковий науковий ступінь

10.09.2024 17:54 (Оновлено 12.09.2024 в 16:41)

Новий член Вищої кваліфкомісії суддів Володимир Луганський у свій час не тільки отримав "липовий" науковий ступінь "доктора філософії". Центр Протидії Корупції з’ясував, що він ще й отримував доплати за фейковий науковий ступінь.

"Експерти ЦПК порахували, що за період його роботи з квітня 2015 року по вересень 2020 року Луганський безпідставно отримав щонайменше 160 074 грн. Зараз Луганський є членом Вищої кваліфкомісії суддів (ВККС). Тобто перевіряє кандидатів на посади суддів та оцінює чинних суддів. Впевнені, що люди, які відбирають та оцінюють кандидатів на посади суддів, повинні мати бездоганну репутацію. Без "липових" наукових ступенів та доплат за них", - повідомляє Центр Протидії Корупції.

ЦПК вже звернувся до НАБУ із заявою про вчинення злочину за фактом заволодіння майном (коштами) шляхом зловживання службовим становищем.

"Ми також звернулись до ВККС та ВРП з проханням прийняти управлінські рішення щодо Луганського. Чекаємо на реакцію", - наголосили у ЦПК.

Володимир Луганський рішенням Вищої ради правосуддя від 01 червня 2023 року призначений на посаду члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України із числа суддів у відставці.

Дивіться також: "Ваша земля - російська": полонений з 7 класами освіти розповідає про історію, не читаючи книг (відео)
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини