xcounter
Calendar Icon

Морпіха, який втратив руку в боях за Маріуполь, у рф відправили до в'язниці на 23,5 роки

У Росії апеляційний військовий суд збільшив термін бійцю миколаївської 36-ї окремої бригади морської піхоти ім. контрадмірала Михайла Білінського Дмитру Євгану до 23,5 років колонії суворого режиму. Цю інформацію повідомила дружина морського піхотинця Валентина, повідомляє Медійна ініціатива.

Рішення про збільшення терміну з 20 до 23,5 років ув'язнення було ухвалено 28 серпня Апеляційним військовим судом Московської області.

За словами дружини Дмитра, на судове засідання її чоловік підключився через відеозв'язок із СІЗО № 3 у Новочеркаську Ростовської області. Прокурор клопотав про збільшення терміну покарання. Валентина Євган зауважила, що апеляційний розгляд пройшов дуже швидко. Наразі засудженого морського піхотинця, який навесні 2022 року захищав Маріуполь, утримують у СІЗО Новочеркаська.

Мотивувальну частину вироку поки що не оголошено. Після її підготовки справу має повернути до Південного окружного військового суду, а потім рішення буде направлено до СІЗО. Протягом двох місяців засудженого можуть відправити до однієї з колоній біля РФ.

Нагадаємо, що під час боїв за Маріуполь Євган втратив руку і потім потрапив у полон. Незважаючи на тяжке поранення і те, що Дмитро вже не може продовжувати воювати, його засудили та не повертають із полону.

Читайте також: Захисник Маріуполя та "Азовсталі" розповів про перебування в полоні (відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини