xcounter
Calendar Icon

У Інституті звʼязку в Полтаві після удару балістикою 41 загиблий, 180 поранених (фото, відео)

Сьогодні Полтава переживає страшний день. Російський агресор наніс варварський удар по одному з навчальних закладів міста. Такоє є влучання по території сусідньої лікарні.

Дві балістичні ракети росіян влучили по території Інституту звʼязку. Відомо про 41 загиблого на цей час. Більш ніж 180 людей поранені, повідомив президент Володимир Зеленський.

"За наявною інформацією, ворог використав дві балістичні ракети. Часовий проміжок між тривогою і прильотом смертельних ракет був настільки коротким, що застав людей в момент евакуації до бомбосховища. Частково зруйнована одна з будівель інституту, багато людей опинились під завалами. Завдяки злагодженій роботі рятувальників та медиків вдалося врятувати 25 осіб, з яких 11 деблоковано з-під завалів", - повідомили у Міністерстві оборони України.

Наразі рятувальники продовжують роботу.

У соцмережах починають з’являтись жахливі кадри з Полтави. Звісно ж, першими публікують фото і відео наслідків ударів російські канали, які підтримують агресію.

Як справедливо зауважив активіст і блогер Сергій Стерненко, трагедії у Полтаві можна було б уникнути, якби правила безпеки існували не лише на папері.

"Роззосередження людей? Не чули. Маскування? У нас в містах "маскують" місця перебування особового складу буквально зеленими масксітками", - каже він.

Увага! ФОТО та ВІДЕО містять шокуючі кадри! НЕ РЕКОМЕНДУЮТЬСЯ до перегляду дітям, вагітним та людям зі слабкою психікою!!!

Раніше також стало відомо, що У лікарні помер 21-річний фельдшер, поранений від масованого удару рф по Харкову
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини