xcounter
Calendar Icon

"Ворог бив прицільно по житловому будинку": нові подробиці про удар у Харкові та відео

Російські війська навмисно вдарили по житловому будинку у Харкові, використавши потужну керовану авіабомбу ФАБ, виготовлену в серпні цього року. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону.

"Це був ФАБ, який виготовили в серпні цього року. Це доволі потужна бомба, яка має модуль керування, тому ворог прицільно бив по житловому будинку", - сказав Синєгубов.

Він розповів, що внаслідок удару також вибито 3 тисячі вікон.

Станом на 12:00 сьогоднішнього дня відомо, що внаслідок авіаударів рф по Харкову 30 серпня загинули 6 людей, включаючи 14-річну дівчину, поранено 97 осіб, з них 22 дитини віком від 1 до 17 років.

У ДСНС повідомили, що тривають роботи з розбирання завалів житлової багатоповерхівки. Фахівці ДСНС демонтують аварійні плити та розчищають поверхи будівлі від залишків бетонних конструкцій.

У харківських телеграм-каналах публікують кадри з пораненими у Харкові. На відео те, що відбувалось в перші хвилини після прильоту в багатоповерхівку.

Увага! Фото та відео містять моторошні кадри. НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ до перегляду дітям, вагітним та людям зі слабкою психікою!

Читайте також: Катастрофа F-16: Умєров розповів CNN, як звільнення Олещука пов'язане із загибеллю Мунфіша
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини