xcounter
Calendar Icon

"Проситиме вибачення в суді": командувач ПС відповів Безуглій щодо загибелі пілота F-16

30.08.2024 14:09 (Оновлено 30.08.2024 в 14:12)

Командувач Повітряних Сил ЗСУ Микола Олещук звернувся до народної депутатки Мар’яни Безуглої щодо її поста про загибель пілота F-16 Олексія Меся з позивним "Мунфіш". Безугла заявила, що F-16 нібито збила наша ж ППО. Підтверджень не надала.

"Інформація про такі інциденти не може видаватись миттєво у публічний простір і не може деталізуватись для медіа. ВІЙНА В КРАЇНІ! Але це байдуже для людей, які обрали Мар’яну Безуглу як інструмент для дискредитації вищого військового керівництва. Повісити усіх собак на військо не вийде", - написав він у телеграм-каналі.
"Тому я звертаюсь до народної депутатки, яка давно продала своє ім’я для досягнення цих мерзенних цілей. Мар’яно, прийде час, проситимете вибачення перед усім військом за те, що накоїли, сподіваюсь у суді!", - заявив Олещук.

Він підкреслив, що нардепка у черговий раз не лише вилили бруд на нього особисто і на Повітряні Сили.

"Ви дискредитували виробників американської зброї – основного союзника України – США! Ви знову стали основним ньюзмейкером ворожої пропаганди і б’єте всі рекорди на російському телебаченні! Вам аплодує вся росія! Не допомагаєте, то хоча б не заважайте нам воювати!", - написав Олещук.

Командувач Повітряних Сил заявив, що уже проводиться детальний аналіз та йде розслідування

"МИ З’ЯСУЄМО ПРИЧИНИ АВІАЦІЙНОЇ КАТАСТРОФИ. Ніхто нічого не приховував і не приховує! Усе вище керівництво одразу отримало доповідь про катастрофу. Отримали попередній звіт і партнери зі США, які УЖЕ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО РОЗСЛІДУВАННЯ ПРИЧИН", - заявив Олещук.

Як відомо, раніше колишній речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат закликав написати на Безуглу заяву в ДБР і СБУ. Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.

"Може вже хтось таки напише заяву на Безуглу в Державне бюро розслідувань? Скільки триватиме це знущання з країни та війська?", - йдеться у дописі Ігната.

У контексті цього він вважає, що і для представників Служби безпеки України "тут є робота":

"Служба безпеки України - тут напевно і для вас є робота!", - наголосив він.

Нагадаємо, що у командуванні "Захід" Повітряних Сил ЗСУ повідомили про загибель льотчика Олексія Меся під час наймасштабнішого російського масованого удару по українських містах 26 серпня. Він врятував українців від смертоносних російських ракет ціною власного життя.

Дивіться також: Таємничий пілот Мунфіш поділився враженнями від навчання на винищувачах F-16 (відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини