xcounter
Calendar Icon

Білорусь перекидає танки до кордону з Україною

Міністерство оборони Білорусі заявило, що перекидає танки до кордону з Україною. Таке рішення було ухвалене начебто для "посилення війська" на прикордонних з Україною напрямках з метою "реагування на будь-які можливі провокації".

Пресслужба відомства уранці повідомила, що білоруські танки висунулися в прикордонні райони з Україною. Зазначається, що підрозділи одного з механізованих з’єднань ЗС Білорусі вже приведені в готовність.

"Військовослужбовці завантажують військову техніку на залізничний транспорт і починають комбінований марш до призначених районів (Гомельський і Мозирський тактичні напрямки, – Ред.)”, – йдеться в повідомленні відомства.

У міноборони Білорусі також показали кадри навантаження військової техніки на залізничний ешелон.

Водночас речник ДПСУ Андрій Демченко повідомив, що на кордоні з Білоруссю переміщення техніки або особового складу не фіксується. Про це він сказав в етері "Київ24".

Оскільки Білорусь залишається під впливом Росії, вона постійно нагнітає ситуацію. Лунають звинувачення в бік України, що вона становить загрозу Білорусі, пояснив Демченко.

Речник не виключає, що білоруська сторона може здійснювати переміщення техніки та особового складу, але поряд з українським кордоном — це не фіксується. Ймовірно такі дії будуть відбуватись вглибині території Білорусі.

Читайте також: "Картопляний під*рас": що насправді означає підготовка білорусів до війни з країнами Балтії та Польщею
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини