xcounter
Calendar Icon

"У вас правової системи не існує": США дозволили бізнесу ігнорувати українські суди

Єдиний вихід проти свавілля українських судів - дозволити українцям судитися в Євопейських та Британських судах. Про це, коментуючи "план Пріцкер", пише на своїй сторінці у Facebook засновник та інвестор київського спортивного парку X-park Юрій Зозуля. Цю найкращу спортивну локацію Східної Європи намагаються протизаконно передати до АРМА, а потім продати зацікавленим особам. Справа ДБР проти Ікспарку триває вже два роки.

Коли востаннє спецпредставниця Сполучених Штатів з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер приїздила до Києва, вона наголосила на необхідності продовження антикорупційних реформ, "адже це важливо для масштабних інвестицій і процвітаючої економіки".

Коментуючи реформу судової дисципліни в Україні, вона "між строк" фактично заявила, що в нашій країні правової системи не існує.

"США пропонують на період до повного впровадження судової реформи на законодавчому рівні дозволити українським суб'єктам господарювання розв'язувати конфлікти в Європейських судах і судах Великої Британії без попередніх звернень до українських судів", - сказала Пріцкер.

Зозуля публічно роками про тривалий шлях боротьби проти свавілля силовиків і тиску на бізнес. Але українські суди з прокурорами і надалі залишаються корумпованим злочинним державним угрупуванням.

"Ми особисто другий рік готуємось до подачи нашої справи Ікспарку в Європейський суд з прав людини. Але там є одна умова - треба використати усі можливості українського судочинства, а це при тому судовому свавіллі і процесуальному терорі - роки, а може і взагалі ніколи. А тут відразу напряму. Тільки так можно знищити в Україні цю суддівську ракову пухлину. Але по-перше, чи погодиться наша влада, щоб ми напряму подавалися в Європейські та Британські суди? Цеж для них майже смерть самим крупним хабарницьким потокам і карально репресивної машини", - каже підприємець Зозуля.

Нагадаємо, що місяць тому у Києві пройшов Конгрес ветеранських і бізнес об’єднань. Тоді підприємці наводили власні приклади, як після закінчення мараторію на обшуки розгортається нова хвиля тиску на бізнес.

"Гірше вже не буде. Фактично під прикриттям війни створили узурповану поліцейську державу зі свавіллям силовиків, набагато гіршу, ніж при януковичі. Злочинні угруповання, слідчий - прокурор - суддя, безкарні за шкоду і руйнування підприємств і керуються з одного провладного центру", - наголошував Зозуля, виступаючи на Конгресі.
Читайте також: Два роки справі проти Ікспарку в Києві: інвестори тікають з України, ДБР нищить бізнес і радіє
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини