xcounter
Calendar Icon

У Курській області ФСБ в рясах проведе операцію "Антихрист", аби перемогти ЗСУ

11.08.2024 16:01 (Оновлено 11.08.2024 в 16:20)

На території Росії йдуть бої приблизно за 35 км від кордону. Про це повідомив військовий кореспондент Андрій Цаплієнко.

Водночас український військовий і політичний експерт Кирило Сазонов наголосив, що ЗСУ просунулися щонайменше на 30 кілометрів вглиб території рф, і це лише те, що офіційно визнало Міноборони рф.

Тим часом росЗМІ пишуть, що в Курській області планують провести хресну ходу проти наступу України. Місцевий губернатор Алєксєй Смірнов організував для цієї справи "святиню, над якою прочитав "спеціальні молитви" патріарх Кіріл.

Пропагандисти уточнюють, що йдеться про мощі святої Матрони Московської. Нібито вони мають допомогти "другій армії світу", адже "не може такого бути, щоб Бог відвернувся від росії".

"У Мінубивств заявили, що вони нібито запобігли спробам прориву мобільних груп ЗСУ на бронетехніці вглиб російської території в районах Толпіно, Журавлів та Общего Колодезя. При цьому Общий Колодезь знаходиться у 30 км від кордону з Україною", - повідомив Сазонов.

Раніше стало відомо, що у Курській, Бєлгородській та Брянській областях росії запровадили режим контртерористичної операції (КТО). Це пояснюють "підвищенням рівня диверсійно-терористичних загроз з боку України".

Як зазначають в Інституті вивчення війни, у кремлі вирішили оголосити контртерористичну операцію (КТО), щоб применшити масштаб українського вторгнення до Курської області.

Аналітики пишуть, що скасування оголошення стану війни має на меті запобігти внутрішній паніці або реакції у відповідь. Також адміністрація президента росії наказала депутатам не коментувати події в Курській області "до подальшого повідомлення".

Читайте також: "Чорні" медики потрошать бандерівців на органи": нове про звільнення Курської народної республіки
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини