xcounter
Calendar Icon

Убивство Фаріон: експертка склала психологічний портрет підозрюваного

Клінічна психологиня Ярослава Євтищенко проаналізувала поведінку 18-річного В'ячеслава Зінченка, якого підозрюють у вбивстві Ірини Фаріон.

Вона розповіла, про що можуть свідчити його заяви та вчинки під час судового засідання. На її думку, вислів "час покаже" може говорити про відсутність каяття або намагання уникнути відповідальності.

"Він також може бути проявом зневаги до ситуації та суду загалом. Можливо, у підозрюваного є нарцисичні риси, що виражаються в демонстрації байдужості та зневаги до оточення", - пояснює Євтищенко.

Також психологиня звернула увагу на неспокійну поведінку хлопця - він перебирав справу, пив воду, схрещував руки та демонстративно позіхав. На її думку, таким чином він міг намагатися заспокоїти себе.

"Це може вказувати на внутрішню тривожність, можливо, навіть через страх перед покаранням або нездатність контролювати свої емоції в стресовій ситуації", - додала вона.

Євтищенко звернула увагу на зухвалі але захисні відповіді хлопця, а також на закриту позу. Також вона відзначила демонстрацію язика, швидке переміщення очей, косу усмішку.

"Це може свідчити про глибоку невпевненість у собі, яка ховається під маскою зухвалості та демонстративної байдужості. Його поведінка може бути спробою приховати справжні емоції та страхи", - наголосила вона.

Психологиня також побачила у хлопці риси, які вказують на поєднання самовпевненості та внутрішньої недосформованості особистості.

Читайте також: Убивство Фаріон: 18-річну дитину посадять у тюрму замість справжнього кілера?
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини