xcounter
Calendar Icon

Стало відомо, скільки винищувачів F-16 прибуло в Україну

Україна отримала шість винищувачів F-16 від Нідерландів. Про це повідомляє The Times з посиланням на анонімне джерело.

Співрозмовник видання повідомив, що шість винищувачів, поставлених у межах зміцнення захисту українського неба, надійшли з Нідерландів, а ще кілька незабаром прибудуть з Данії.

Водночас Сполучені Штати Америки поки що не підтверджують, але і не спростовують передачу Україні перших винищувачів F-16.

Дмітрій Пєсков, прессекретар президента рф Владіміра Путіна, вже прокоментував інформацію про постачання Україні F-16. Кремль переконує населення Росії, що бойові лікаки не зможуть значно вплинути на динаміку подій на фронті.

"Жодної чарівної таблетки та панацеї у київського режиму немає. Літаки збиватимуться і знищуватимуться", - такий посил Пєскова до майбутніх мобілізованих і контрактників.

До слова, Україна не буде коментувати інформацію про прибуття винищувачів F-16, про що раніше писало видання Bloomberg. Про це заявив радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк в ефірі телемарафону.

"Ми не будемо це коментувати. Ні "так", ні "ні". Чому? Тому що для нас це фактор суттєвого виживання, мається на увазі авіаційна компонента. У наш час точно говорити про те, чи є, чи у нас їх немає, – не потрібно. Але у них навіть немає посилань на джерела на Заході", – сказав радник керівника Офісу президента.
Читайте також: Допоможе навіть одна ескадрилья: експерт пояснив, як винищувачі F-16 вплинуть на хід війни
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини