xcounter
Calendar Icon

Перше "срібло" України і друга медаль на Олімпіаді: відео переможного моменту стрільби Сергія Куліша

01.08.2024 13:01 (Оновлено 01.08.2024 в 13:12)

Україна отримала другу медаль на Олімпіаді-2024. Срібним призером у стрільбі з малокаліберної гвинтівки з трьох положень на 50 метрів став Сергій Куліш.

Для 31-річного спортсмена з Черкас це друга олімпійська медаль в кар’єрі після срібла в іншій вправі – пневматична гвинтівка 10 м в Ріо-2016.

Куліш на Олімпіаді завоював срібну медаль у змаганнях зі стрільби з пневматичної гвинтівки. За результатами змагань Куліш набрав 461,3 бала, поступившись китайському спортсмену Ліу Юкуну, який здобув золото з результатом 463,6 бали. Бронзову медаль отримав представник Індії.

Змагання складалися з кількох етапів: спортсмени виконали три серії по п’ять пострілів у положеннях на коліні та лежачи, а потім ще дві серії у положенні стоячи. Після цього почалася серія пострілів на вибування. Спочатку Куліш йшов на третій позиції, але згодом піднявся на першу сходинку, хоча не зміг утримати її до кінця змагань.

Нагадаємо, 29 липня у матчі за "бронзу" у фехтуванні на шаблях українська спортсменка Ольга Харлан здобула перемогу та виборола для України першу медаль на Олімпіаді-2024.

Раніше також стало відомо, що Українка Білодід вилетіла з Олімпіади-2024, хоча перемогла в першій сутичці за 5 секунд (відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини