xcounter
Calendar Icon

В Італії українця вбив рій ос: вони його переслідували, чоловік втопився у морі

В Італії громадянин України помер внаслідок нападу рою ос, які атакували його на пляжі.

Як повідомляє Corriere della Sera, трагедія сталася 27 липня на безкоштовному пляжі у провінції Кротоне. Коли 47-річний постраждалий відпочивав на узбережжі, за його спиною раптово з'явився рій ос. Комахи напали на українця, який, як виявився, страждав на алергію, зокрема, на укуси.

"Побачивши комах, постраждалий спробував врятуватися, пірнувши в море, де помер", - пише видання.

Спочатку передбачалося, що українець помер від анафілактичного шоку, спричиненого саме укусами комах. Однак, згідно з висновками експертів, на тілі не виявлено жодних слідів від осиного жала. Тому передбачається, що в морі у потерпілого трапився серцевий напад, внаслідок чого той потонув.

"Погіршила і без того критичну ситуацію, за словами свідків, складність порятунку постраждалого через масову присутність ос, які його переслідували. Комахи були настільки агресивні, що жалили будь-кого, хто наближався, включаючи поліцейських та карабінерів", - йдеться у публікації.

Пізніше пожежникам було доручено визначити, звідки взялися комахи. Передбачалося, що десь у районі пляжу є великий вулик, але, як з'ясувалося, оси розмістилися на узбережжі, "зробивши дірки в піску". До завершення меліоративних робіт, які виявилися складнішими, ніж очікувалося, місцева влада розпорядилася закрити для відвідувань цю ділянку пляжу.

За даними Corriere della Sera, українець працював інженером, на відпочинок у Кротоне приїхав із родиною.

Читайте також: В Італії загинула українка, її співмешканець росіянин залишив її в урвищі вмирати
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини