xcounter
Calendar Icon

У Махачкалі на атракціоні жахів живцем згоріли дві студентки (відео, фото)

22.07.2024 23:00 (Оновлено 24.07.2024 в 06:49)

У РФ у Махачкалі дві студентки згоріли під час квесту. Постраждалі, заблоковані в будівлі, благали про допомогу. Про це повідомляють російські ТГ-канали.

Повідомляється, що власником атракціону "Дім жахів" був місцевий КВНщик.

Пожежа сталася 22 липня вночі в квест-румі "Будинок жахів" на вулиці Шеболдаєва. Як розповіли очевидці, всередині завдання проходили квест дві пари.

Пожежа почалася після того, як співробітник підпалив спеціальну рукавичку і відкинув у бік, де лежали бензопили з гасом. Одна з учасниць була прикута наручниками до стільця.

Двох хлопців і дівчину вдалося врятувати. Одна студентка загинула під час пожежі, друга дівчина померла пізніше.

Відвідувачів "Будинку жаху" співробітники заковували в крісла і саджали в клітки. Завдання було вибратися. Коли в будівлі почалася пожежа, компанія молодих людей не впоралася з випробуванням. Вони кричали і благали перехожих допомогти їм вийти.

19-річна студентка Асіят, яка прийшла в "Дім жахів" разом із чоловіком, померла в лікарні від страшних опіків. Її чоловік, 20-річний Саїд, у реанімації, у нього опіки 50% тіла.

Друга дівчина, 25-річна Мадіна, потрапила до лікарні у вкрай важкому стані, у неї обгоріло 97% тіла, сьогодні вона померла.

Співвласника квесту, місцевого кавеенщика Гусейна Ібрагімова затримано, його допитують. У "Будинку жахів" був лише один сценарій. І щоразу гостей заковували в наручники.

У день трагедії один з акторів підпалив спеціальну рукавичку і відкинув у бік, де лежали бензопили з гасом. Почалася пожежа.

Читайте також: У Білорусі засудили до страти співробітника "Червоного хреста", його розстріляють
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини