xcounter
Calendar Icon

В Італії загинула українка, її співмешканець росіянин залишив її в урвищі вмирати

В Італії трагічно загинула 33-річна українка Марта-Марія Огризко, впавши в урвище. Затримано за жорстоке поводження її співмешканця, 41-річного росіянина. Про це 18 липня повідомляє Rai News.it.

На тілі жертви, крім травм від падіння, було виявлено сліди побоїв.

Жінка впала у двометрове урвище і не могла рухатися. Вона через Whatsapp і телефонуючи просила допомоги у свого співмешканця, але він проігнорував її благання про допомогу.

Постраждала провела на дні урвища цілу ніч і наступного ранку була знайдена мертвою. На її партнера, 41-річного росіянина, було видано ордер на арешт за звинуваченням у жорстокому поводженні.

Згідно з результатами перевірки мобільного телефону, вона надіслала своєму партнеру низку дзвінків і повідомлень, у яких відчайдушно просила про допомогу. Підозрюваний не вжив жодних дій для порятунку жінки.

У суді він заявив, що в ніч із 13 на 14 липня вийшов на пошуки своєї подруги і знайшов її в яру ще живою. Він сказав жінці, що "їй доведеться переночувати там".

Жінка померла в повільній агонії, і наступного ранку росіянин сам знайшов її тіло.

Під час їхніх стосунків росіянин неодноразово бив Марту-Марію і погрожував їй ножем.

В одному випадку він підпалив її одяг і спеціально змусив її впасти на палаюче багаття, внаслідок чого вона отримала опіки другого ступеня на сідницях, руках і животі.

Крім того, він не дозволяв їй бачитися з членами її сім'ї, яких він ненавидів за те, що вони українці. В одному випадку, за словами сестри покійної, він ображав їх, називаючи "лайняними українцями, які повинні померти".

У кількох випадках жінці довелося звертатися по допомогу до відділення невідкладної допомоги лікарні в Лакко-Амено.

Читайте також: Військові РФ вбили свого офіцера - ГУР
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини