xcounter
Calendar Icon

Скандал з полоненими: одного з повернених звинуватили у зраді (відео, фото)

В Україні виник скандал навколо повернутого з полону військового, якого звинуватили у зраді та тортурах "азовців".

Одного з військових, яких у середу, 17 липня, повернули з полону, звинуватили у зраді та побитті інших військовополонених, зокрема бійців "Азова". У ГУР прокоментували ситуацію в ефірі Радіо Свобода.

Колишній військовополонений Віктор "Лелека" Лахно в соцмережі заявив, що один зі звільнених із полону військовий нібито працював на адміністрацію ізолятора, де утримувалися військовополонені.

"Продовжують повертати наших людей? І я бачу серед людей не людину, а собаку. Бобилєв Максим - був причетний до побиття бійців підрозділу ОЗСП "Азов". Брав участь у "прийомках", співпрацював з адміністрацією. Відмовлявся від українського громадянства. Виявляв бажання для отримання громадянства рф. Інформацію я вже раніше передавав відповідним органам", - написав Віктор Лахно.

Представник ГУР Андрій Юсов в ефірі Радіо Свобода зазначив, що проводиться контррозвідувальна робота.

"Якщо є ті чи інші факти, які потребують перевірки і додаткової уваги, зокрема і з точки зору контррозвідувальних аспектів, то така робота проводиться", - повідомив Андрій Юсов.

У 35 бригаді морської піхоти зробили заяву, що перевіряють інформацію про військового.

"У разі підтвердження викладених у медіа фактів, буде ухвалено відповідні рішення в межах чинного законодавства", - йдеться в заяві.

Раніше повідомлялося, що 17 липня відбувся обмін військовополоненими. В Україну вдалося повернути 95 воїнів ЗСУ, Національної гвардії та Держприкордонслужби.

Читайте також: Жінки з медичною освітою не зможуть працевлаштуватися без оновлення даних у ТЦК
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини