xcounter
Calendar Icon

Стали відомі подробиці виїзду олігарха Боголюбова з України

Колишній співвласник ПриватБанку Геннадій Боголюбов виїхав з України за чужим загубленим паспортом 67-річного жителя Волині. Про це 9 липня повідомляє Українська правда.

Правоохоронці вже знайшли і допитали пенсіонера Миколу Сюмака, паспортом якого скористався Боголюбов.

Мешканець Волині розповів журналістам, що загубив закордонний паспорт навесні 2022 року. Він каже, що не покидав Україну 24 червня 2024 року, коли кордон перетнув Боголюбов.

За версією слідства, незаконно перетнути кордон за чужим паспортом Боголюбову допоміг 46-річний прикордонник Володимир Макаренко. Він зараз затриманий і перебуває в СІЗО.

Боголюбов стверджує, що виїхав із країни за своїм українським паспортом і в держави взагалі немає жодних підстав не випускати його з країни.

"Правила перетину кордону в умовах воєнного стану дають змогу виїжджати чоловікам, старшим за 60 років, а також тим, хто утримує троє і більше неповнолітніх дітей. Бізнесмен має всі законні підстави для перетину кордону: вік 62 роки, 7 дітей, 5 із яких - неповнолітні", - ідеться в заяві пресслужби Боголюбова

Видання зазначає, що стосовно Боголюбова в системі прикордонників була позначка додаткової перевірки. Це означає, що в разі, якщо останній спробував би виїхати за кордон, узгодження або неузгодження щодо перетину мало б узгоджуватися з керівництвом прикордонної служби.

Повідомляється, що Боголюбов зараз намагається отримати політичний притулок у Великій Британії або Австрії.

Олігарх Боголюбов виїхав з України за чужим паспортом

Фото: УП

Нагадаємо, Олігарх Боголюбов виїхав за кордон за чужим паспортом (відео)
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини