xcounter
Calendar Icon

У Києві перевіряють інформацію про нібито отруєну воду біля Охматдиту (відео)

У Києві поліція перевіряє інформацію про можливе отруєння питної води, яку принесли на місце ліквідації наслідків удару по дитячій лікарні Охматдит. Про це 9 липня повідомляє поліція Києва.

"Поліцейські Києва перевіряють інформацію про можливе отруєння питної води на місці ліквідації наслідків ворожого обстрілу", - повідомили в поліції.

Цю інформацію поліцейські виявили під час моніторингу соціальних мереж. За цим фактом проводять перевірку.

У соцмережі волонтерка Катерина Терехова 8 липня заявила, що до Охматдиту невідомі принесли пляшки з отруєною питною водою, унаслідок чого люди начебто отримали хімічне отруєння.

"Сьогодні дуже багато людей із Києва привезли дуже багато води в Охматдит... Підійшли поліцейські. Ми сказали, що залишаємо їм воду, і продовжили збиратися. Уже за хвилину поліцейські покликали нас і сказали: "А що це у вас за вода?" Ви зараз можете бачити моє обличчя. Воно червоне. У нас усіх хімічне отруєння", - розповіла волонтерка.

Вона додала, що вода зберігалася на столику і нею могли скористатися всі охочі. За її словами, після контакту з рідиною всім одразу надали необхідну медичну допомогу.

У поліції поінформували, що до медичних працівників звернень від громадян і поліцейських щодо можливого отруєння водою не надходило.

Нагадаємо, У Києві уламки ракет пошкодили будівлю дитячої лікарні (відео, фото)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини