xcounter
Calendar Icon

"Я тебе туди не посилав": в "Аркадії" до напівсмерті побили військового, нові подробиці і відео

06.07.2024 18:52 (Оновлено 06.07.2024 в 19:01)

Інцидент в Одеській Аркадії, де сталася бійка за участю військового, отримав продовження. Нові подробиці повідомив речник Української добровольчої армії "Південь", голова громадської ради при Одеській ОВ Сергій Братчук.

Відео, яке розійшлося по телеграм-каналах учора, було знято ще 2 липня. Тоді місцеві телеграм-канали повідомляли, що чоловіку вибили око в результаті масової бійки. Тяжко пораненим виявився 28-річний військовослужбовець 59 ОМПБр Денис, повідомив одеський активіст Дем'ян Ганул.

Місцеве видання "Думська" інформувало, що молодшого сержанта одного зі штурмових підрозділів було госпіталізовано з тяжкою черепно-мозковою травмою, переломом кісток обличчя та черепа, внутрішньочерепним крововиливом.

Як розповів Ганул, військовий прогулювався із сім'єю та друзями, згодом між ним та компанією чоловіків почалася словесна перепалка, яка переросла в бійку.

35-річний нападник — уродженець Херсона Олександр Єпішин. Ось він на фото:

"2 липня увечері, військовослужбовець однієії з бойових бригад оперативного командування "Південь", знаходячись у законній відпустці, прогулювався з сімʼєю та друзями "Аркадією" у м. Одеса. Під час відпочинку в кафе, почалася словесна перепалка з компанією цивільних "чоловіків", яка переросла у бійку після слів: "Я тебе туди не посилав". Військовий отримав тяжкі травми голови та обличчя, він втратив багато крові. Наразі знаходиться у лікарні в тяжкому стані", - повідомив Братчук.

За вказаним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань №12024163510000494 від 03.07.2024 за ч. 1 ст. 121 КК України.

Порушник, який наніс тяжкі травми військовослужбовцю, затриманий в порядку ст. 208 КПК України та перебуває під вартою у СІЗО.

"Деякими телеграм-каналами поширюється інформація про те, що нібито військовий, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп'яніння, чіплявся до перехожих та провокував бійку. У матеріалах кримінального провадження та в поясненнях свідків, подібна ганебна інформація відсутня, що свідчить про намагання проросійських інформаційних ресурсів дискредитувати військовослужбовців ЗСУ та налаштувати цивільне населення Одещини проти Українских захисників", - наголосив

Оправдовування даного злочину неприпустимо в жодному вигляді, наголосив Братчук.

Читайте також: "Били ногами, а потім дістали ножі": в Одесі жорстоко побили активіста (фото)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини