xcounter
Calendar Icon

ДПСУ розповіла про перетин кордону чоловіками після 17 липня

Чоловіки від 18 до 60 років з 17 липня не зможуть виїхати за кордон без військово-облікового документа. Про це 6 липня повідомила ДПСУ.

16 липня спливає встановлений Законом України № 3633-IX двомісячний строк, упродовж якого громадяни України мали стати на військовий облік або уточнити свої військово-облікові дані.

"З огляду на це, починаючи з 00:00 17 липня під час перетину державного кордону України на виїзд прикордонники перевірятимуть у всіх громадян України чоловічої статі віком від 18 до 60 років військово-облікові документи", - повідомили у ДПСУ.

У разі відсутності військово-облікового документа прикордонники відмовлятимуть у перетині державного кордону на виїзд з України.

У ДПСУ зазначили, що категорії осіб, яким дозволено виїзд з України, наразі не змінилися.

Також у ДПСУ нагадали, що чоловіки віком від 18 до 60 років, які мають відстрочку від призову або виключені з військового обліку за станом здоров'я, мають право на перетин кордону за наявності інформації у військово-облікових документах про отримання такої відстрочки (виключення з військового обліку) або відповідної довідки.

"Для уникнення будь-яких непорозумінь під час перетину кордону просимо громадян врахувати цю інформацію, плануючи поїздки", - закликали в ДПСУ.

ДПСУ розповіла про перетин кордону чоловіками після 17 липня

фото: ДПСУ

Читайте також: Міноборони спростувало п'ять поширених страхів про Резерв+
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини