xcounter
Calendar Icon

У Миколаєві знехтуваний залицяльник погрожував навести російські ракети на будинок жінки

У Миколаєві знехтуваний залицяльник передав ворогу координати будинку жінки для ракетного удару. Про це повідомляє 4 липня повідомляє Центральний суд міста Миколаєва.

Центральний районний суд Миколаєва розглядає справу за обвинуваченням 46-річного чоловіка в державній зраді. Свідком у справі виступає жінка, на будинок якої обвинувачений погрожував навести російські ракети.

Свідок повідомила суду, що обвинувачений отримав її номер телефону та інші дані, працюючи в поштовому відділенні, коли вона отримувала посилку.

Після цього він почав надсилати їй повідомлення. Жінка не бажала підтримувати спілкування. Згодом обвинувачений повідомив їй, що співпрацює зі спецслужбами РФ і передасть їм координати її будинку для нанесення ракетного удару.

Обвинувачений погодився за грошову винагороду надавати особам, які позиціонували себе, як представники РФ, інформацію про дислокацію підрозділів ЗС України та об'єктів критичної інфраструктури в Миколаєві.

Надалі, він надсилав інформацію із зазначенням координат місць, де на його думку розміщуються підрозділи ЗС України.

Одне з повідомлень містило координати житлової багатоповерхівки де мешкала свідок. Житловий будинок жодним чином не використовується для військових цілей.

Раніше повідомлялось, що СБУ затримала агентів ФСБ, які під виглядом нареченого і нареченої шпигували за морською охороною Одеської області. Їхнє листування з куратором ФСБ було вкрай безграмотним.

Як раніше писав FaceNews.ua, На Закарпатті затримали двох псевдоволонтерів "ждунів" Росії (фото, відео)
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини