xcounter
Calendar Icon

У Києві напали на іноземця і вивезли його в незнайому місцевість

У Києві троє чоловіків побили 29-річного іноземця в орендованій ним квартирі, посадили в авто, вивезли і висадили в невідомій місцевості. Поліція затримала злочинців.

Про це 3 липня повідомила поліція Києва.

До чергової частини Голосіївського управління поліції лікарі швидкої допомоги повідомили, що до приймального відділення лікарні доправлено чоловіка з численними тілесними ушкодженнями.

Для з'ясування всіх обставин події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Як виявилося, іноземця пограбували та незаконно позбавили волі троє його знайомих - кияни 1991, 1995 та 1998 років народження.

Чоловіки чекали на потерпілого біля його будинку, після чого зайшли разом із ним до квартири, де почали його бити та забрали мобільний телефон. Надалі вони посадили потерпілого в авто та вивезли в незнайому йому місцевість

У поліції оперативно встановили місцезнаходження автомобіля, яким пересувалися зловмисники та затримали всіх фігурантів у Голосіївському районі Києва.

Слідчі повідомили фігурантам про підозру за грабіж і незаконне позбавлення волі за попередньою змовою групою осіб, що супроводжувалося заподіянням потерпілому фізичних страждань (ч. 2 ст. 146, ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу).

Підозрюваним загрожує до десяти років позбавлення волі.

Читайте також: На Закарпатті житель Києва порізав вени в ТЦК (відео, фото)
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини