xcounter
Calendar Icon

Шмигаль відправив чиновників у прифронтові регіони після критики Зеленського (відео)

Для виконання завдання Володимира Зеленського прем'єр-міністр Денис Шмигаль відправив міністрів у прифронтові регіони з робочими візитами. Про це 27 червня повідомив Денис Шмигаль.

"На виконання завдання Президента доручив міністрам невідкладно здійснити низку робочих поїздок у регіони. Особливу увагу прифронтовим областям. За підсумками таких поїздок будуть заслухані звіти членів Уряду щодо ситуації в ключових сферах. Соціальна сфера, енергетика, оборона, підготовка до навчального року, медицина, укриття, інфраструктура, виробництво - все це у фокусі Уряду", - написав Шмигаль.

За підсумками цієї роботи Кабмін проїде регіональні та виїзні засідання Уряду, на яких розглядатимуться проблемні питання певних областей.

Раніше, 26 червня, президент Володимир Зеленський прибув на Донеччину, де зустрівся з військовими та місцевими чиновниками.

Президент був здивований, що деякі чиновники не були в цьому регіоні багато місяців.

"Вдячний кожному, хто дійсно на 100% робить усе, щоб наша Донеччина вистояла. І буде окрема розмова в Києві, зокрема з урядовцями, які мають бути і тут, і в інших місцях поблизу фронту - у складних громадах, де людям потрібні негайні рішення. Рішення, яких просто з Києва не видно. І був здивований, що деякі профільні урядовці не були тут по півроку і більше. Буде серйозна розмова, і буду робити щодо них відповідні висновки", - сказав Зеленський.

Читайте також: Інженерні війська Північної Кореї будуть направлені в окупований Донецьк
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини