xcounter
Calendar Icon

Інженерні війська Північної Кореї будуть направлені в окупований Донецьк

Північна Корея підпише угоду про "автоматичну військову допомогу" з РФ і відправить інженерні війська в окупований Донецьк уже наступного місяця. Про це повідомив південнокорейський телеканал TV Chosun.

Згідно з ексклюзивною інформацією телеканала, вже наступного місяця північнокорейських солдатів буде направлено в окупований Донецький регіон України.

"Північнокорейські війська, що входять до складу інженерних військ, допомагатимуть у проєктах реконструкції, що матиме велике значення, оскільки це не звичайні будівельники, а повноцінний військовий підрозділ, який має відзнаки", - йдеться в повідомленні.

Крім того, передбачається, що їм платитимуть високу зарплату, що зробить їх прибутковим джерелом іноземної валюти для Північної Кореї.

"Очікується, що Північна Корея направить велику кількість інженерних військ до Донецька вже наступного місяця з метою відновлення зруйнованого боями міста", - сказав представник уряду Південної Кореї телеканалу.

Раніше Північна Корея направляла своїх солдатів інженерних військ у різні місця за кордоном, включно з Близьким Сходом, де вони маскуються під співробітників таких компаній, як Namgang Construction, але перебувають під жорстким контролем військових.

Читайте також: Захисник Маріуполя та "Азовсталі" розповів про перебування в полоні (відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини