xcounter
Calendar Icon

На Хмельниччині поліція інсценувала вбивство щоб викрити замовника (відео)

У Хмельницькій області забудовник замовив вбивство конкурента. Поліція провела спецоперацію з інсценування вбивства.

Для порятунку життя, поліцейські провели спецоперацію з інсценування вбивства та надіслали замовнику підтверджуючі фото. Замовника вбивства затримано, йому повідомлено про підозру.

Оперативники поліції отримали інформацію, що невідомий шукає в кримінальних колах виконавця для скоєння тяжкого злочину. Поліцейські встановили особи замовника, майбутньої жертви, а також з'ясували мотиви злочину.

Замовником виявився голова одного з житлово-будівельних кооперативів (ЖБК), підсудний у справі про заволодіння коштами інвесторів під час будівництва житлового кварталу в одному з обласних центрів України.

Потерпілий є його конкурентом на ринку забудовників і генпідрядником на окремих об'єктах незавершеного будівництва, якими раніше займалася компанія замовника злочину. На цьому ґрунті між забудовниками виник конфлікт.

Щоб усунути конкурента з ринку, голова ЖБК шукав виконавця вбивства. Задля порятунку життя поліцейські інсценували вбивство чоловіка та надіслали замовнику підтверджуючі фото. Після чого замовник перерахував виконавцю частину обумовлених грошей.

Поліцейські затримали замовника злочину 19 червня. Йому оголосили про підозру за ч. 1 ст. 14, ч. 3 ст. 27, п. 11 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене на замовлення) Кримінального кодексу. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Як повідомляв FaceNews.ua, У Києві затримано казахів, що вчинили замах на журналіста Садикова
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини