xcounter
Calendar Icon

У Києві затримано казахів, що вчинили замах на журналіста Садикова

Поліція встановила особи і затримала двох громадян Казахстану, які 18 червня в Києві вчинили замах на казахстанського журналіста Айдоса Садикова. Про це 21 червня повідомила дружина журналіста Наталія Садикова.

"Українська поліція знайшла виконавців замаху на вбивство Айдоса Садикова. Ними виявилися двоє громадян Казахстану: Мейрам Каратаєв 9.05.1991 і Алтай Жаканбаєв 8.02.1988. Ці негідники отримали замовлення, 2 червня приїхали до Києва, жили на орендованих квартирах, стежили за Айдосом і продумували злочин", - написала Наталя.

Вона повідомила, що Мейрам Каратаєв - співробітник ДВС Костанайської області Казахстану, він займав перші місця на змаганнях зі стрільби серед співробітників.

"Я не помилилася, ні коли звинуватила в замаху Токаєва, ні коли сказала, що стріляв професіонал. Моє захоплення українцям", - заявила Садикова.

Вона також повідомила, що стан Айдоса Садикова без змін і подякувала всім за підтримку.

Пізніше на сайті Офісу Генпрокурора з'явилося повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення Жаканбаєву А. і Каратаєву. М.

Казахам повідомлено про підозру в умисному вбивстві, вчиненому на замовлення та за попередньою змовою групою осіб. Їм загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.

Як раніше писав FaceNews.ua, Токаєв прокоментував замах на казахстанського журналіста в Києві
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини