xcounter
Calendar Icon

У Києві затримали матір із сином, які підпалювали військові авто (фото)

Поліція Києва затримала жінку з 14-річним сином, які за гроші спецслужб РФ підпалювали військові автомобілі в Києві.

Встановлено, що мешканка Чернігівської області з сином знайшли "додатковий прибуток" через телеграм-канал і на замовлення російських спецслужб прибули до Києва для виконання завдання.

Вони здійснили підпали автомобілів протягом кількох днів на території Шевченківського району Києва. В результаті пошкоджено два військові автомобілі Mercedes-Benz і Mitsubishi Pajero.

Паліями виявилися 48-річна мешканка Чернігівської області разом зі своїм 14-річним сином, які на замовлення російських спецслужб прибули до Києва.

Вказівку підпалювати автомобілі ЗСУ спільники отримали через телеграм-канал. За це замовник пообіцяв їм грошову винагороду в обмін на підтверджуюче відео про виконане завдання.

Прибувши до Києва, вони оселилися в одному з хостелів. Удень вони відстежували "потрібні" їм автомобілі, а вночі за допомогою запальної суміші здійснили два підпали.

Поліцейські затримали жінку, її неповнолітнього сина помістили до Центру соціальної підтримки та реабілітації дітей на час, доки обом не оберуть запобіжні заходи.

Слідчі оголосили матері та сину про підозру в умисному знищенні майна, вчиненому шляхом підпалу (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 194, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України).

За скоєння злочину паліям загрожує до 10 років позбавлення волі.

Читайте також: У Києві водій маршрутки погрожував пільговику "зробити з нього інваліда" (відео)
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини