xcounter
Calendar Icon

Джихад проти РФ: Путін на зустрічі з 17-річним сином Кадирова розповів правду про його діда (фото)

08.06.2024 18:47 (Оновлено 08.06.2024 в 18:48)

Диктатор Владімір Путін провів зустріч із 17-річним сином голови Чечні Рамзана Кадирова - Елі Кадировим. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив Кадиров-старший, супроводжувавши пост фотографіями зустрічі. За його словами, Путін розповів Елі Кадирову про його діда. Нагадаємо, Ахмат Кадиров оголошував джихад проти Росії.

У свої 17 років Елі Кадиров обіймає посаду генерального директора спортивного клубу «Ахмат» у Чечні. За словами Кадирова-старшого, Путін сам запросив його сина на особисту зустріч. Він привітав Кадирова-молодшого з майбутнім одруженням.

«Владімір Владіміровіч дав мудрі побажання у доросле життя, важливі поради та настанови про те, як стати потрібним та корисним нашій великій країні», — поділився Рамзан Кадиров.

Путін також розповів Елі Кадирову про його дідуся — першого президента Чечні.

Невідомо, що саме він говорив про Ахмата Кадирова — можливо про те, як той разом зі своїм сином Рамзаном воював проти Росії в першу чеченську війну, або про те, як той проголошував джихад проти Росії як верховний муфтій Чечні. Але найімовірніше, про те, як Ахмат Кадиров після невдалого перевороту та повалення президента Ічкерії Аслана Масхадова перейшов на бік РФ під час другої чеченської війни.

Читайте також: За показником біженців ми треті в світі: Сирія 6,5 млн, Афганістан 6,1, Україна 6
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини