xcounter
Calendar Icon

У Києві операторка лінії поліції "102" врятувала людину від суїциду (відео, фото)

У Києві операторка лінії "102" Ганна Малько завадила чоловікові вчинити самогубство.

Анна Малько одразу зрозуміла, що ситуація "на межі", тож оперативно передала повідомлення поліцейським, які вирушили на пошуки чоловіка, а сама в цей час намагалася підібрати необхідні слова.

Під час розмови чоловік розповів, що наважився на суїцид через втому, важкі часи та складнощі в житті, з яких він не бачив виходу. Він не спав дві доби, намагаючись зібратися з думками і знайти рішення своїх проблем.

Зважившись на останній крок, він поїхав у безлюдне місце і, тримаючи в руках зброю, зателефонував у поліцію.

"Оскільки чоловік не повідомив, де він зараз перебував, мені потрібно було його заспокоїти і з'ясувати його місцезнаходження. Надважливо було тримати з ним зв'язок, поки його не відшукають правоохоронці. Тож упродовж години я розмовляла з ним, виявляючи співчуття та турботу, які були йому вкрай необхідні. Нарешті я почула, що допомога на місці і нам вдалося подолати цей складний момент", - розповідає Анна Малько.

Патрульні вчасно прибули на місце та завадили чоловіку вчинити самогубство. Вони супроводили місцевого жителя до місця, де йому надали допомогу, наразі його життю нічого не загрожує.

За професійні дії, що призвели до порятунку людини, операторку call-центру "102" Анну Малько нагородили подякою Головного управління Національної поліції в Києві.

Читайте також: МВС нагородило дітей-героїв (відео)
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини