xcounter
Calendar Icon

"Під'їхав автозак, ми стали на коліна": біля "Міністерства нападу рф" протестували дружини мобіків (фото)

Дружини російських мобілізованих, які виступають проти безстрокової мобілізації, прийшли у Москві до будівлі Міністерства оборони рф із плакатами вимагати зустрічі з новим головою відомства Андрієм Білоусовим.

Як повідомляє телеграм-канал «Путь домой», до жінок, багато з яких були з дітьми, підійшли поліцейські, які вимагали прибрати плакати і розійтися. Все, що відбувалося, силовики знімали на камеру, тут же чергував автозак.

«Під'їхав автозак, ми стали на коліна. В основному це показовий жест: "Давайте з колін тягніть дружин мобілізованих в автозаки". Хтось (в такий спосіб, - Ред.) благає Білоусова про зустріч», — пояснила одна із жінок.

Приблизно за годину до жінок вийшов представник Міноборони. На запитання жінок, чи зможе він повернути їхніх чоловіків із фронту додому, він відповів негативно, заявивши, що рішення про мобілізацію ухвалював президент. А потім заявив, що проведе для жінок військово-політичне інформування.

Фото: телеграм-канал "Путь домой»"

«Наразі проти Росії здійснюється агресія з боку 55 держав явна і, як мінімум, з боку ще кількох — прихована. Держава, з якою ми межуємо, під назвою Україна, створила загрозу безпеці державі під назвою Російська Федерація», - заявив військовий. Він звинуватив жінок у тому, що вони організували все для того, щоб «опозиційні телеграм-канали знімали все це», а також у «розгойдуванні човна». І заявив, що після всього вони не мають права називатись громадянами Росії.

Учасниці акції повідомили, що до Міністерства оборони до Білоусова їх не пустили, а також заявили, що їхні чоловіки воюватимуть до кінця «СВО».

Після того, як почалася гроза, жінки розійшлися.

Читайте також: Захід більше не дасть гроші на відновлення знищеної енергетики: названа причина
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини