xcounter
Calendar Icon

Терористи застосували нову тактику, як схилити людей до перемир'я "за будь-яку ціну" (відео)

05.09.2024 17:05

Шантажують долею полонених, обстрілами житлових кварталів та лікарень, ударами по енергетиці. І цивільні в результаті підтримують терористів, а не свою владу.

Друзі тут днями пройшла дуже цікава новина, на яку у нас практично не звернули уваги. І дарма, до речі. Новина з Ізраїлю і стосується тільки Ізраїлю, але для нас у плані перспективи і тактики агресора дуже показова. Коротко – в одному із тунелів Сектору Газа виявили тіла шістьох заручників, яких розстріляли терористи. Прем'єр Нетаньяху заявив, що Ізраїль не заспокоїться, доки не спіймає винних. "Хто вбиває заручників – не хоче угоди", – сказав він.

У ХАМАС заявили, що Ізраїль, який відмовився підписати угоду про припинення вогню, винен у загибелі цих людей. І особисто прем’єр-міністр несе відповідальність. Знаєте що було далі? Після новини почалися масові протести та підготовка до загального страйку

Так, там чимало людей протестує і тисне на уряд Нетаньяху. Та й політики з профспілковими лідерами теж не прогавили нагоди цю хвилю очолити.

Головна вимога до влади – припинити війну із ХАМАС. І укласти угоду, яка передбачає припинення вогню та звільнення інших заручників

Загалом, додаткова інформація для нас вже зайва. Нас у разі стосується лише принцип.

Терористи схиляють владу країни, на яку напали, до переговорів. І до мирної угоди. Шантажуючи саме заручниками та можливістю їх ліквідації. І спираються на підтримку населення.

Я не даватиму оцінок – це внутрішня справа самих ізраїльтян. Але чи принцип працює?

Тож інші терористи в іншій країні світу обов'язково спробують повторити цей сценарій. Вже пробують. Нас також шантажуватимуть долею полонених, обстрілами житлових кварталів та лікарень, ударами по енергетиці. В очікуванні того, коли частина українського суспільства та низка політиків почнуть вимагати угоди та перемир'я з росією "за будь-яку ціну".

Під цю справу й розганятимуть звичні вже й нові тези. Типу:

  • усі втомилися від війни,
  • армія не хоче воювати,
  • перемогти росію на полі бою неможливо,
  • "добрий путін" все зрозумів і хоче переговорів,
  • навіщо гинуть люди,
  • "донецькі самі винні"
  • політикам вигідна війна та корупція.

Тези вже розганяють не перший день. І політики, які очолять процес, швидко з'являться. Старі та нові. Вони вже чекають на попит, щоб вийти зі своїми пропозиціями. На прикладі Ізраїлю бачимо як це працює. Та й на прикладі 2014-2915 років – теж…

Джерело: Sazonov / Official

Читайте також: "Байден скаже: ракети ми дамо після стількох загиблих українських дітей", або США рахують смерті
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини